Publicitat
Economia · 10 de Setembre de 2008. 11:39h.

Zapatero només anuncia "temps durs"

El president avisa: "No esperin nous anuncis de propostes"

Zapatero només anuncia "temps durs"

Zapatero, durant la seva intervenció

El president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, ha advertit aquest dimecres al Congrés, durant la seva intervenció sobre la crisi econòmica: "No esperin nous anuncis de propostes. No té sentit improvisar tots els dies noves mesures", i s'ha limitat a anunciar que vénen "temps durs".

Ha qualificat l'augment de l'atur de "fracàs col·lectiu", acceptant que el seu Executiu és també "responsable" de la situació, indicant que la lluita contra la desocupació és el "principal objectiu" del Govern. Ha anunciat una dotació de 1.500 milions d'euros per ajudar l'Inem davant de l'augment de la despesa per cobrir les prestacions de desocupació.

Sobre el sector immobiliari, ha dit que s'autoritzaran societats d'inversió al sector amb avantatges fiscals, i que es fomentarà el lloguer, mitjançant una línia de préstecs de de 3.000 milions d'euros, ampliable, per impulsar l'oferta d'habitatge en aquest règim.

El president la fet ressaltar la incidència en Espanya del "context internacional", i ha dit que espera que "la inflació se situarà per sota del 4% a final d'any", per la baixada del preu del petroli.

Per la seva part, el president del PP, Mariano Rajoy, ha acusat el president Zapatero de de no plantejar res "nou" contra la crisi econòmica i l'ha preguntat: " A què ha vingut vostè avui aquí? ". Ha agregat que "Espanya és el país europeu més afectat per la crisi. Alguna cosa haurà hagut de veure vostè".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 betes i fils, rubi, 10/09/2008 - 16:45

vol dir, que a Catalunya ens enperen temps dificils.