Publicitat
Economia · 14 d'Abril de 2011. 18:05h.

Zapatero es va inventar la inversió xinesa a les caixes

Xina Invertment Corporation desmenteix una aportació de 9.300 milions d'euros

Zapatero es va inventar la inversió xinesa a les caixes

Zapatero, aquest dijous, durant el seu viatge asiàtic

El Govern espanyol ha rectificat i ha admès ara que no hi ha quantitat definida sobre les inversions xineses en caixes espanyoles. La rectificació ha arribat poc després que la China Invertment Corporation rebaixés considerablement les expectatives que l'Executiu espanyol havia fet públiques respecte a aquestes inversions. Ara, l'Executiu ha reconegut que l'únic que està confirmat és que s'està estudiant aquesta possibilitat.

En el marc de la gira asiàtica que està fent el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, fonts de l'Executiu van revelar que el fons sobirà de la Xina i les principals entitats bancàries estaven disposats a invertir milers de milions d'euros al sector financer espanyol i es va parlar, fins i tot, de 9.300 milions d'euros.

Aquesta xifra, però, ha estat desmentida per aquest fons públic, i això ha obligat el Govern espanyol a rectificar. Ara, fonts de l'Executiu que presideix Zapatero han explicat que no hi ha cap xifra concreta sobre la taula. Han assegurat, fins i tot, que no saben exactament quin fons és el que estaria disposat a invertir.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Amable Román García Quintana, las palmas de gran canaria, 14/04/2011 - 20:12

¿De que sirve enviar comentarios si ustedes carecen de los arrestos suficientes para hacerlos públicos?

#3 yomesmo, esta, 14/04/2011 - 20:11

Esto son las prisas y los supuestos favorables gratuitos. Hombre z.p., afina la puntería a la hora de la grandilocuencia. Pon en su sitio a los verdugos del tricornio, los expertos en el amedrentamiento, la intimidación y la coacción. Juzga ya gürtel y al SEÑOR GARZÓN, paga a Rumasa los 18.000 M.

#2 Amable Román García Quintana, Las Palmas de Gran Canaria, 14/04/2011 - 20:01

Esto son las prisas y los supuestos favorables gratuitos. Hombre z.p., afina la puntería a la hora de la grandilocuencia. Pon en su sitio a los verdugos del tricornio, los expertos en el amedrantamiento, la intimidación y la coacción. Juzga ya gürtel y al SEÑOR GARZÓN, paga a Rumasa los 18.000 M.

#1 ANTONIO, caceres, 14/04/2011 - 19:59

a éstas altura quien se cree y confia en zapatero o talvez se lo crea el mismo