Economia · 19 de Maig de 2010. 22:07h.

Zapatero anuncia l' apujada d'impostos

Desautoritza els ministres d'Economia i Treball

Zapatero anuncia l' apujada d'impostos

Zapatero, durant una entrevista a TV3

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha confirmat que el seu Executiu estudia apujar els impostos a les rendes més altes. Zapatero no ha concretat com es podria plantejar aquesta mesura, però ha volgut matisar que la reforma afectaria "aquells que realment tenen més i no la classe mitjana".

Zapatero ha fet aquestes declaracions després que ara fa uns quants dies es va encetar un debat al si del PSOE sobre la possibilitat d'apujar els impostos als més rics, una mesura que havia generat posicionaments enfrontats.

Ha deixat clar que l'augment dels impostos serà limitat i afectarà les rendes més elevades, perquè  "la classe mitjana ja suporta una bona part dels esforços fiscals del país". Ha afegit que hauran de fer més esforç fiscal aquells "que més tenen".

D'aquesta manera, Zapatero ha desautoritzat la vicepresidenta econòmica del Govern espanyol, Elena Salgado, que deia que no descartava una pujada d'impostos en el futur però que, en aquest moment, "no hi ha cap proposta concreta". I el ministre de Treball, Celestino Corbacho, que ha assegurat al Congrés aquest dimecres que "de moment" no forma part de l'agenda del Govern una apujada d'impostos, i ha precisat que "cap proposta" de l'Executiu preveu mesures en aquesta línia.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fran, Llinars, 20/05/2010 - 11:30

ZParo esta cobrint-se d gloria.Si us plau fot el camp ja!! ni soc ric ni ho sere,pero el q estan fent si ara es consumeix poc amb les proximes pujades encara menys.Fotem-los fora d´una vegada,a aquest dropu i al tristpartit.