Publicitat
Economia · 14 d'Octubre de 2013. 17:30h.

“Xoriços amb americana”

Un diputat d'ICV carrega contra els exdirectius de Caixa Penedès perquè s'han negat a respondre al Parlament

“Xoriços amb americana”

Ricard Pagès i Manuel Troyano (Foto: Parlament)

Ricard Pagès Font, expresident i exdirector general de Caixa Penedès i Manuel Troyano Molina, exdirector general de Caixa Penedès, s’han negat a respondre les preguntes dels diputats, durant la comissió d'aquest dilluns.

En la compareixença, davant la Comissió d'Investigació sobre les Possibles Responsabilitats Derivades de l'Actuació i la Gestió de les Entitats Financeres i la Possible Vulneració dels Drets dels Consumidors, els diputats del diferents grups parlamentaris han mostrat la seva disconformitat davant la decisió presa de no contestar cap pregunta.

Josep Vendrell, diputat d’ICV, ha etzibat als exdirectius “vostès són uns xoriços amb americana, presumptament”. El diputat ha manifestat que “no respondre a les preguntes és una manca de respecte als ciutadans i una burla als estafats per les preferents.”

Des del Partit Popular, José Antonio Coto ha explicat que “ens sentim enganyats, són els primers que no responen” i ha recordat “que altres dirigents imputats han contestat les preguntes” i ha afirmat que “si algú no respon és perquè alguna cosa amaga”.

Qui no ha deixat de fer preguntes, malgrat no obtenir resposta, ha estat David Fernández de la CUP qui ha dit que “em fa vergonya i fàstic que els banquers vinguin aquí”. Troyano, exdirector de Caixa Penedès ha mantingut el cap baix durant la intervenció del diputat.

D’altra banda, Carlos Carrizosa diputat de C’S ha afirmat que entenia “l’estratègia de defensa de no contestar les preguntes”  i ha conclòs dient que “lamentem que les Caixes d’Estalvis catalanes hagin hagut de desaparèixer i que ningú no es responsabilitzi de res.”

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#15 Soro, Barcelona, 15/10/2013 - 08:22

Des de que el Banc Sabadell ha absorbit la Caixa Penedès que les seves oficines son inundades de antics clients de la Caixa , les cues son interminables i una gestió de pocs minuts es pot supera el 30 minuts tranquil·lament, axó també es culpa de la crisi ?.

#14 spanish, Madrid, 15/10/2013 - 07:29

com Espanya ens roba aquui robem tambe jajajajjajajajjja

#14.1 Jordi, Noi, 15/10/2013 - 08:01

Per què parles en plural? Jo soc honrat i el que em guanyo és perquè m'ho treballo. Tu tens algo a amagar?

#13 claudi, bcn, 14/10/2013 - 23:16

Xapó, pel David Fernandez !!
Visca la Terra LLiure de Mafia,corruptes, i manipuladors !

#12 ICV, BCN, 14/10/2013 - 21:42

Els d'ICV que no cridin gaire, que tenen un imputat pel tema de Catakunya Caixa.

#12.1 Espartero, bcn, 15/10/2013 - 08:05

Y tu más!

jajajajajaja

Expoliiiiiiiiiiiiiii

#11 Gonçal, Barcelona, 14/10/2013 - 20:49

Això només s'arregla si els hi tallen la tita. S'acabaria la corrupció automàticament.