Publicitat
Economia · 17 de Novembre de 2009. 19:01h.

Xiulets amb corbata

Els treballadors de les caixes Catalunya, Tarragona i Manresa es manifesten contra el pla de fusió

Uns 500 treballadors de les caixes de Catalunya, Manresa i Tarragona s'han manifestat al costat de la seu central de Caixa Catalunya a Barcelona per protestar pel pla de fusió de les tres entitats. Segons els sindicats convocants, CCOO, UGT, SEC i SECT, "la direcció continua volent imposar el seu pla de tancament de 500 oficines i reducció de més de 1.800 llocs de treball".

Els manifestants han aprofitat la reunió del consell d'administració de Caixa Catalunya per fer palès el seu descontentament amb el Pla d'Integració del procés de fusió de les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa. Els empleats han fet sonar xiulets i botzines com a mesura de protesta i han exhibit pancartes on es podia llegir: "fusió sí, destrucció no!" o "Els treballadors no som els culpables de la mala gestió".

Treballadors de Caixa Catalunya protesten pel pla de fusió
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Estem farts, Barcelona, 24/11/2009 - 12:47

Ja està bé que la mala gestió de les entitats financeres no tingui conseqüéncia: els usuaris estem farts del mals banquers i per aixó hem convocat una CONCENTRACIO de protesta davant la seu de C. CATALUNYA a la Avda., Catedral, aquest dijous a les 12.

#3 kity, bcn, 19/11/2009 - 09:55

Els que haurien de fer fora son els "cervells" economistes que han inventat els megaproductes, pero que no tenen collons d'estar en una oficina i donar ells la cara.

#2 montse, barcelona, 18/11/2009 - 09:01

Si les coses segueixen anant aixì, els treballadors acabaran anyorant els empresaris paternalistes del segle passat

#1 lola, sevilla, 17/11/2009 - 22:15

los mismos que estan negociando la fusion han hecho la gestion penosa, si ellos van a la calle ya sobran menos