Publicitat
Economia · 7 de Novembre de 2011. 21:06h.

Xina aposta per l'enginyeria catalana

Colomer-Rifà automatitzarà i ampliarà diverses fàbriques al país asiàtic

Xina aposta per l'enginyeria catalana

Imatge d'una de les pelleteres xineses que automatitzarà Colomer-Rifà

Una de les empreses del món més importants del sector de la pell, la xinesa Henan Prosper Skins & Leather Enterprise Co, ha contractat els serveis de l'enginyera catalana Colomer-Rifà per dur a terme l'ampliació i automatització de les fàbriques que té en Mengzhou. Colomer-Rifà iniciarà els treballs a la Xina de la mà d'una joint-venture amb la companyia xinesa, segons ha informat l'empresa catalana en un comunicat.

La companyia especialitzada en enginyeria ha optat per la internacionalització per mantenir la seva activitat després de la caiguda dels encàrrecs al sector de la construcció a Catalunya i Espanya. Creada el 1981 com a empresa especialitzada a serveis d'enginyeria i arquitectura, Colomer-Rifà ha desenvolupat també projectes al sector industrial i de l'habitatge.

Colomer-Rifà ha participat en el disseny i s'ha encarregat del control de l'execució d'una fàbrica que fa el tractament previ de la pell, de dues fàbriques d'acabats -una de pell per a calçat i l'altra de pell per confecció- i de un magatzem de pells en brut.

Actualment, estan treballant en la construcció d'un magatzem de productes químics i un logístic, tots dos preparats perquè en un futur es puguin robotitzar. Aquesta obra està previst que finalitzi el 2012, significarà una ampliació total de més de 100.000 metres quadrats, i consolidarà aquesta empresa com a una de les més importants del món.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat