Publicitat
Economia · 31 de Maig de 2020. 18:05h.

Veus empresarials contra la Cambra

Dos exdirectors generals de la Fira critiquen la "barroeria" de Canadell de culpar sempre Espanya

Veus empresarials contra la Cambra

Els exdirectors generals de la Fira de Barcelona, Ferran Lemus i Adolf Cabruja, han enviat una carta conjunta al president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, per qüestionar la gestió que està portant a terme al capdavant de l'institució.

El document, al que ha tingut accés e-notícies, recorda a Canadell un tuit "apel·lant a un suposat missatge rebut d'un ex-alt directiu de Nissan", que culpava el Govern espanyol de la marxa de la multinacional automobilística, i li traslladen el "profund neguit per la manera com s'està gesti conduint la gestió de la cambra".

Lemus i Cabruja critiquen que estigui "sempre carregant les culpes a altres institucions i, amb la fórmula màgica de la sobirania com a solució a tots els problemes". "Afirmar que el govern de Madrid és el culpable de la marxa de Nissan, no només és un despropòsit sinó també una barroeria", sentencien.

Els dos empresaris adverteixen que "ens enfrontem a una crisi de gravetat" i remarquen que "els ajuts aprovats per la Unió Europea, pendents de confirmació, exigeixen més que mai un front comú que avui reclama al món empresarial, i la ciutadania en general; i que implica actuar solidàriament amb el conjunt de l'Estat i, en cap cas, com una tribu supremacista".

Finalment, reclamen que la Cambra de Barcelona tingui "un llenguatge inclusiu, transparent, objectiu i rigorós pel bé de les empreses i l'empresariat català i en conseqüència dels treballadors, amb independència de les creences personals".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Barcelona, Barcelona, 02/06/2020 - 20:22

MIrad al niño lazi de la Cambra qué pose y qué gesto de chulo pt.. Con gente así, ¿ cómo no nos va a ir mal en Catalunya? Con el plantel que tenemos de lazis en las administraciones pública sería un milagro que nos fuese bien. Los catalanes han perdido la brújula y los valores éticos.

#14 Dado Esteller, Badalona, 01/06/2020 - 08:14

Espero que en la fase en que esté al Sr. Canadell pueda arreglase los "piños" por el "zascazo" que le dan Uds. señores Lemus y Cabreja que se dice en conversaciones de bar de "analfabetos" no supremacistas. Antes de barra ahora terraza separada. El análisis de Canadell es sesgado y los "anal" supremacistas siempre la culpa es de Madrit....

#13 Daniel, Tokio, Texas, 01/06/2020 - 00:44

Recomiendo encarecidamente un artículo magistral de hoy en Crónica global, titulado "Los trabajadores no hablán catalán". A alguno le escocerá, como todos los buenos artículos (los de Albert Soler, etc).

#12 Sergi, bcn, 31/05/2020 - 22:23

A Mr Bean pedirle cordura..

#11 Vlac, Barcelona, 31/05/2020 - 22:11

Sr. Canadell : Le recomiendo que en las próximas elecciones, se presente para MHP.
Saldrá seguro, porque es el más tonto de todos. Con Torra y Puigdemont, haréis un trío similar a Gabi ,Fofó y Miliki ( con todos mis respetos a los payasos de la tele, cuya inteligencia está fuera de toda duda ).