Publicitat
Economia · 22 de Juliol de 2015. 16:01h.

Valls alerta Mas que el 27-S provoca “incertesa” als empresaris

El president de la Cambra reconeix “certa preocupació”

Valls alerta Mas que el 27-S provoca “incertesa” als empresaris

Miquel Valls, amb dirigents d'Unió

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, ha aprofitat una conferència del secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, per llançar una indirecta al president de la Generalitat, Artur Mas, la presència del qual està prevista per al proper 9 de setembre.

Valls ha afirmat que la convocatòria electoral del proper 27 de setembre ara que l’economia torna a créixer crea “incertesa”. “Ens crea a tots, inversors i empreses, una certa preocupació”, ha insistit.

El president de la Cambra també ha apel·lat a totes les candidatures a “explicar el seu programa des d’un punt de vista econòmic” després que Raül Romeva, en la presentació de la llista Junts pel sí, ja anunciés un nou marc de “relacions laborals” en cas d’independència.

Miquel Valls ha aprofitat també per donar les gràcies a Josep Antoni Duran i Lleida i Josep Sánchez Llibre, ambdós presents en l’acte, per “la defensa que han fet sempre a Madrid de les empreses catalanes”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 bcn, bcn, 23/07/2015 - 08:31

El procés potser provoca incerteses, però seguir com fins ara el que provoca és la misèria de la majoria de la població, i uns serveis públics de pena sostinguts a base de deute públic.

És clar, que d'això els empresaris rics no se n'adonen.

#3 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 23/07/2015 - 02:38

Doncs mirem d´accelerar el procés i quan siguem lliures vindran els empresaris més solvents a causa de l estabilitat econòmica gràcies a la qual guanyaran més diners. Per tant Sr. Valls, ajudi enlloc d´intentar frenar la il.lusió de milers de catalans que tenim dret a viure millor.

#2 Jordi O., Barcelona, 22/07/2015 - 17:38

...i després ha demanat una atra subvenció per la Cambra.

#1 Pepón, Bcn (España), 22/07/2015 - 17:37

El silencio de los empresarios es otro claro ejemplo del fenómeno sociológico conocido como la espiral del silencio, propio de regímenes como el peronismo, el PRI mejicano o dictaduras.