Publicitat
Economia · 4 de Novembre de 2010. 11:40h.

Vaga de Ferrocarrils durant la visita del Papa

Protesten per la rebaixa del 5% en el sou dels funcionaris

Vaga de Ferrocarrils durant la visita del Papa

Un Ferrocarril de la Generalitat

Coincidint amb la visita del papa Benet XVI a Barcelona aquest diumenge, el comitè d'empresa dels Ferrocarrils de la Generalitat ha convocat per aquest dia una jornada de vaga de 24 hores. Les aturades afectaran les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, així com els funiculars de Vallvidrera i Gelida. De moment, com que encara no s'han reunit amb la direcció de l'empresa, no s'han dictat serveis mínims.

A banda de l'aturada d'aquest diumenge, els sindicats han convocat també vaga cada dilluns i dimecres del mes de novembre entre les set i les nou del matí i les sis i les vuit de la tarda. El motiu de les aturades és protestar per la rebaixa del 5% en el sou dels funcionaris que va dictar el govern espanyol i posteriorment el català com a mesura per eixugar el dèficit públic.

No és l'única vaga convocada aprofitant la visita papal. El sindicat CGT de Transports Metropolitans de Barcelona també ha convocat un aturada per diumenge que ve, en aquest cas per protestar precisament per la despesa pública que suposarà la presència de Joseph Ratzinger a la capital catalana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Mila, Barcelona, 04/11/2010 - 14:13

Que cada pais se arregle lo suyo, nosotros ya tenemos bastante con lo que tenemos como para arreglar lo de otros.

#2 ccc, bcnm, 04/11/2010 - 12:50

a veure quan fan una vaga per la situació dels treballadors a la República Popular China, o els funcionaris acomiadats a Cuba

#1 LUIS, barcelona, 04/11/2010 - 11:51

Aunque una huelga en servicios publicos, no es nada mas que ganas de tocar los coj...
No se porque esta me cae bien