Publicitat
Economia · 29 de Gener de 2020. 21:21h.

Uns altres Pressupostos autonòmics

Aragonès ja va dir fa set anys que serien els últims

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, ha afirmat que els Pressupostos de la Generalitat pel 2020 “posen al dia els serveis públic per fer avançar l'estat català del benestar”. Aragonès, que l'any 2013 ja va dir que serien el últims comptes autonòmics, ha admès que “seria irresponsable desaprofitar els marges que tenim en l'actual marc jurídic i polític per donar resposta a les necessitats de la ciutadania”.

“Seria una rendició, i no hem vingut a rendir-nos”, ha reblat el vicepresident del Govern durant la presentació en comissió parlamentària de l'esborrany de la proposta de Pressupostos. Aragonès ha assenyalat que “com a independentista i d'esquerres, el pressupost més just és el d'una Catalunya independent”, però “hem de pensar en les necessitats de la ciutadania”.

El conseller d'Economia ha afirmat que “no són els Pressupostos d’un govern, sinó que ho són d’un país”. “Estan pensats i fets per a la ciutadania, per millorar les seves condicions de vida, i tot sense renunciar a l’ambició de començar a projectar la Catalunya del futur”, ha manifestat.

Aragonès ha insistit en què “seria una irresponsabilitat renunciar a tot el potencial econòmic” recollits en els comptes i ha emplaçat a la resta de formacions -especialment al PSC i la CUP- a “generar consensos, de deixar de banda els interessos de partit i posar els interessos de la gent al davant”.

Pere Aragonès (foto: ERC)
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Basta ya !!!!, Barcelona, 30/01/2020 - 11:23

Solo sirven para subir impuestos. Malditos seais todos y terrible final tengáis.

#3 Ramon, Maraesme, 30/01/2020 - 09:00

Com no podia ser d'un altre manera!
Pobres els Catalans que han cregut les mentides d'ERC i les de J Cat i les de tants i tants que han fet creure que serien independenta
Si la situació no fos per plorar, es pixarse de riure!!

#2 avis a la parroquia, Tarragona, 30/01/2020 - 08:39

Catalanets !!!!!! un altre vegada la nostra estimada Generalitat ens obsequia amb una pujada del tram autonomic de l´IRPH. Aixó si que es amor cap a un poble.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/01/2020 - 00:07

Lo flipante es que todavía queden borregos con cencerro amarillo que crean a esta chusma.
Anuncian presupuestos para que se los coma el que venga detrás. Mucho llenarse la boca con la Autonomía Catalana, pero luego les importa una mierda.

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 30/01/2020 - 09:39

Aprueban estos presupuestos para asegurarse los votos de muchos de estos del cencerro amarillo, a través de más subvenciones para el 2020, no sea que no ganen y se tengan que poner a trabajar (eso los pocos que saben hacer algo útil).