Publicitat
Economia · 15 de Març de 2011. 22:13h.

Unnim es renova per convertir-se en banc

Canvien el president i el director general de la caixa

Unnim es renova per convertir-se en banc

El nou president de Unnim, Jaume Ribera (esquerra), saluda el seu antecessor al càrrec, Salvador Soley, que serà vicepresident

El consell d'administració de Unnim ha aprovat els relleus a la presidència i la direcció general, i ha procedit al nomenament dels nous càrrecs, abans d'afrontar la seva conversió en una estructura bancària per complir les noves necessitats de capitalització exigides per les autoritats econòmiques.

Els canvis es realitzen segons el que preveu el protocol de fusió, que recull els pactes de funcionament i d'organització de les caixes fusionades de Manlleu, Sabadell i Terrassa, que l'1 de juliol del 2010 es van constituir en Unnim, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Salvador Soley i Junoy finalitza el mandat com a president, i Enric Mata i Tarragó deixa la direcció general amb motiu de la seva jubilació, a l'haver arribat al límit màxim d'edat de 65 anys previst als estatuts de Unnim.

S'ha escollit el fins ara vicepresident primer, Jaume Ribera i Segura, nou president d'Unnim, i s'ha nomenat nou director general Jordi Mestre i González, que des de la constitució de la caixa ha ocupat el càrrec de director general adjunt de negoci i recursos.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat