Publicitat
Economia · 16 de Febrer de 2011. 23:06h.

Unnim deixa anar llast immobiliari

La caixa organitza una jornada de portes obertes sobre la seva cartera d'actius al sector de l'habitatge

Unnim deixa anar llast immobiliari

Imatge d'una oficina d'Unnim

Unnim, la caixa comarcal catalana, dóna a conèixer la seva oferta immobiliària promovent unes jornades de portes obertes sobre els immobles d’obra nova que té en cartera, segons un comunicat de l'entitat.

Aquestes jornades, que tindran lloc el dissabte 19 de febrer i el diumenge 20,  a Figueres, "permetran visitar diferents pisos a clients i no clients que puguin estar-ne interessats. Així mateix, tots els visitants rebran informació in situ sobre les diferents opcions de finançament que Unnim posa a disposició dels compradors".

S'afegeix que "durant el transcurs de les jornades els visitants podran  aprofitar-se dels preus especials per a aquesta promoció, per un temps limitat, amb uns descomptes addicionals d’entre 10.000 i 20.000 euros sobre els preus de compra rebaixats".

També s'afirma que "l’entitat posa a disposició dels seus clients diferents opcions per a facilitar l’adquisició d’aquestes vivendes i en destaca la Hipoteca LowCost, que ofereix la possibilitat de finançar fins el 100% de l’operació amb absència de comissions i a un tipus d’interès molt atractiu".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat