Economia · 2 de Març de 2011. 22:56h.

Unnim busca inversors

Amb l'objectiu de crear un banc

Unnim busca inversors

Enric Mata (dreta), director general d'Unnim, i Salvador Soley, president de l'entitat, en una imatge d'arxiu

El director general de Unnim (fusió de les caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu), Enric Mata, ha afirmat que l'entitat busca inversors per crear un banc, que tinguin la màxima proximitat a la filosofia de les caixes i que no els interessa capital a "qualsevol preu ni de qualsevol lloc". En declaracions a Catalunya Ràdio, ha assenyalat que busquen inversors per crear un banc i adequar-se a les noves exigències de solvència.

També ha assegurat que el procés de reforma de les caixes es fa amb massa rapidesa i que "no és adequat" voler orientar aquests canvis d'una manera tan precipitada en un sector tan delicat com és el sector financer.

"En cap país del món, en cap sector de l'activitat econòmica, hi ha un procés de canvi, de transformació, tan espectacular com el que s'està produint en el sector financer espanyol aquests anys ", ha puntualitzat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 JGC, Terrassa, 12/07/2011 - 17:53

Transparencia

Estar informado es bueno, es mi opinión.
Mirar el video Judicial contra Unnim en Youtube, el juez le desaparece de los autos las cuentas desconocidas del cliente, el cliente solicitó sus cuentas y no las consiguió. Alucinante.