Publicitat
Economia · 9 de Febrer de 2012. 16:03h.

Una multinacional japonesa vol doblar la facturació en tres anys

L'exercici 2011 va tancar amb un 27% més que l'any anterior

La multinacional japonesa NTT Communications, proveïdora de serveis TIC, ha posat en marxa un pla d’expansió de la seva activitat a Catalunya que contempla un creixement del 100% de la facturació fins al 2015. NTT compta per aquesta expansió amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació a través d’Invest in Catalonia, l’àrea de promoció i atracció d’inversions de la Direcció General d’Indústria.

El volum de facturació s’ha situat al 2011 en 18,8 milions d’euros, un 27% més que l’any anterior, i per aquest any el creixement es preveu del 30%. NTT, que va iniciar la seva activitat a Catalunya al 2001, ha incrementat per cinc el nombre de treballadors des del 2006. Actualment compta amb un plantilla de 120 persones i preveu afegir enguany 30 nous llocs de treball.

La major part de l’activitat d’NTT es centra en serveis de Datacenter i Cloud. L’empresa lidera des de Barcelona la definició del porta foli de serveis cloud per a tot el mercat europeu. A més, des de Catalunya es presten serveis d’administració de sistemes i gestió d’aplicacions per als clients de tota Europa.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat