Publicitat
Economia · 3 d'Agost de 2014. 11:51h.

Una empresa que funciona

Una companyia, que va néixer amb dos treballadors, ja compta amb una plantilla de 20 persones i preveu facturar 1,5 milions

L’empresa catalana Bella Idea preveu triplicar enguany la seva facturació, arribant als 1,5 milions d’euros, i contractar una quinzena de persones, que se sumaran als vint treballadors actuals de la companyia amb seu a Sant Cugat del Vallès, segons fonts oficials del Departament d'Empresa de la Generalitat.
 
Bella Idea comercialitza serveis per a la llar a preu tancat a través d‘internet. Així, posa a disposició dels seus clients uns 450 serveis de pintors, paletes, lampistes, fusters o instal·ladors d’electrodomèstics, entre d’altres, amb un pressupost tancat en pocs minuts i sense necessitat de desplaçament previ.
 
Segons el fundador, Martín Díaz, “estem arribant a diversos acords amb companyies internacionals que donaran a l’empresa un creixement important els propers mesos”. La companyia, fundada el 2011 pel mateix Díaz, ha definit un pla de creixement per obrir nous mercats com Portugal o França. A llarg termini, Bella Idea es proposa arribar a la majoria de països de la Unió Europea.
 
L’empresa ha aconseguit captar una ronda de finançament a través de la Xarxa d’Inversors Privats (XIP) d’ACCIÓ  -l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació- per a desenvolupar el seu projecte empresarial.

En aquesta ronda de finançament l’empresa vallesana ha aconseguit una inversió aliena de 50.000 euros que ha destinat al desenvolupament tecnològic de la plataforma, a màrqueting i al circulant que li ha permès cobrir el dia a dia.

Per Díaz, això els ha donat “un accés directe a xarxes d’inversos privats i fons d’inversió, que han participat en Bella Idea per poder arribar a ser el que som avui”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 iñaki, Bilbao, 24/10/2014 - 10:18

Claro y se habrá llevado íntegramente los 1,5 millones. Soy uno de los profesionales que no ha cobrado y es imposible hablar con ellos, PAGA LO QUE NOS DEBES MOROSO. Gente como esta son los que hunden el país........aparte de los corruptos que ya sabemos

#8 Diego, Benalmadena, 22/10/2014 - 20:25

Pues de tan bien , desapareció de un día para otro y dejo debiendo trabajos a los profesionales.

#7 Cristina, Madrid, 16/10/2014 - 18:48

Pues para facturar tanto me parece que ha ido bastante mal. Eso comentan por aquí, sobre todo en los comentarios.

http://artigoo.com/bella-idea-estafa

#6 Laura, Barcelona, 04/08/2014 - 09:45

O la notícia està maquillada o és molt antiga. Aquesta empresa està fent fora tots els seus treballadors de mala manera i no els està reconeixent els seus drets. Esta gestionant molt malament el senyor Martín Díaz!!

#6.1 Alca, barcelona, 05/09/2014 - 23:03

Tens total la rao.....sembla que han plegat o estant a punto de fer-lo......soc un perjudicat....aquest mes ja no han pagat.

#5 Calimero, Barcelona, 03/08/2014 - 21:22

La empresa más rentable de Cataluña se llama Pujol y no la de autobuses sino la que tiene beneficinos netos de 1.800 milones de euros...sin empleados y sin producir nada..