Publicitat
Economia · 7 de Juliol de 2022. 13:36h.

Una empresa mexicana tria Catalunya per introduir-se a Europa

“És la pedra angular per entrar al mercat espanyol”

Una empresa mexicana tria Catalunya per introduir-se a Europa

Els directius de les dues companyies, al World Trade Center

Una empresa mexicana, Risoul -distribuïdora de productes d'automatització industrial- ha triat Catalunya per introduir-se al mercat europeu. Aquesta companyia, que ha creat una filial per al mercat espanyol, Risoul Ibérica, ubicada a les Franqueses del Vallès (Barcelona), comercialitzarà el conjunt de productes de Rockwell Automation a Catalunya i recolzarà els seus clients. La presentació ha estat aquest matí al World Trade Center de Barcelona.

Christian Reuter, vicepresident regional EMEA per a accés a mercats de Rockwell Automation, ha afirmat que “Risoul ens ajudarà a incrementar el nostre negoci a Catalunya, que és un territori molt important dins del mercat espanyol” i ha destacat que han triat un partner mexicà perquè “tenim una relació molt sòlida amb ells a Amèrica Llatina i coneixen molt bé el nostre negoci”.

Eric Chalengeas, vicepresident de la regió del Sud d'Europa de Rockwell Automation, ha explicat per part seva que “Catalunya és un mercat molt important per a nosaltres al sud d'Europa i que havien sondejat en altres ocasions companyies locals però que “Risoul té la mateixa filosofia de negoci que nosaltres i ja coneix els nostres productes”.

Per la seva banda, Gerardo Ayala, president de Risoul, ha afirmat que “aquesta associació a Europa amplia la nostra col·laboració a Amèrica i ens permet abordar el mercat espanyol amb il·lusió”. Risoul, una companyia amb més de 48 anys d'experiència al mercat mexicà, mentre que Rockwell Automation és una de les empreses més grans del món en automatització industrial.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 Pep, Bcn, 08/07/2022 - 16:17

Por lo que se ve ya ni las multinacionales americanas confian en empresas catalanas como distribuidoras y confian maz en empresas .exicanas.

Antes para esgar en el mercado español siempre lo hacian con distribuidores catalanes Hadta donde hemos llegado

#14 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 08/07/2022 - 11:20

¿Han oído lo de "ho tornaren a fer"? No sé si la mejor manera de entrar en Europa es a través de Cataluña. Claro, no entienen el catalán. Ya lo aprenderán y los irán conociendo.

#13 Rebel in the FDG, PALAMORTS, Catallufa., 08/07/2022 - 07:11

A veure si això no serà una tapadora per introduïr al sud d' Europa a traves de la Republiqueta de Can Pistraus, la farineta i demés derivats del Càrtel de Sinaloa...

#13.1 pepe, andorra, 08/07/2022 - 09:37

pues si, y sabiendo q la famiglia tiene intereses alli con el dinero q nos han robado, seria interesante saber mas cosas o de donde sacan el dinero esta empresa. Es mas, yo apostaria q es asi, pq nadie con dos dedos de frente se mete en España ahora mismo con la dictadura totalitaria y feudal q sufrimos. Solo apto para empresaurios y amigos.

#12 Vicente, Barcelona, 08/07/2022 - 06:30

Pobres inocentes, no saben donde se meten...

#11 Masias , Mis posaderas , 07/07/2022 - 22:25

Vienen de lejanas tierras y encima hablan en foraster

Que Dios les coja confesados