Publicitat
Economia · 7 de Juny de 2013. 12:00h.

Una empresa canadenca 'desembarca' a Barcelona

La companyia creadora d'aplicacions i sistemes de pagament crea 50 llocs de treball

Una empresa canadenca 'desembarca' a Barcelona

Imatge de la web

El Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha anunciat la instal·lació a Barcelona de l’empresa canadenca Transax, creadora d’aplicacions i sistemes de pagament. L’empresa ha obert una oficina al 22@ de Barcelona per donar servei a Europa, Àsia i Amèrica Llatina.

Amb l’obertura de les instal·lacions a la capital catalana la companyia ha creat 50 llocs de treball, que augmentaran fins a 80 el 2014. Durant el primer any preveu una facturació de 10 milions d’euros.
 
El Conseller Puig ha fet aquest anunci en la inauguració de la 24a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu que té lloc aquest dies a la Seu d’Urgell, on s’ha mostrat convençut que “Catalunya té salut, lideratge i possibilitats per tirar endavant”. El titular d’Empresa i Ocupació ha dit que “estem bé, però podem anar a més”.
 
El projecte ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions de la Generalitat. Transax es dedica al desenvolupament de plataformes per dur a terme pagaments, des d’aplicacions per a mòbils fins a tecnologies relacionades amb les targetes de crèdit. Per exemple, la companyia ha creat una aplicació per tal que un telèfon mòbil pugui fer de datàfon –el maquinari que utilitzen les botigues per fer pagaments amb targeta de crèdit-.
 
L’oficina de Barcelona s’encarregarà de la recerca de nous sistemes per fer aquests pagaments, com la tecnologia NFC, Contactless o Peer to Peer, i concentrarà el nombre més elevat d’empleats de tota la companyia d’arreu del món.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 BEJOTA, bcn, 22/06/2013 - 14:24

Cataluña maquilla la balanza fiscal para justificar su "España nos roba"
La Generalidad afirma que Cataluña aportó al resto del Estado 16.543 millones de euros netos en 2010, pero infla esta cifra en su propio beneficio.

#4 BEJOTA, bcn, 07/06/2013 - 20:47

Ludger Fretzen: 'Volkswagen-Audi abandonaría Cataluña en caso de secesión'La filial de Volkswagen-Audi en España comercializa, además, los vehículos Skoda. En 2011 vendieron 127.315 vehículos y es el grupo automovilístico que más vende en España.

#4.1 Jordi Català, Barcelona, 08/06/2013 - 12:18

Tú lo has dicho "en España". El IVA de los coches, matriculación y seguros va a Madrid. Los benefecios de la empresa tributa en España. La seguridad social de sus trabajadores a España. Y ya puestos, el de las autopistas catalanas, también paga IVA español. Volskswagen-Audi no está en Catalunya...

#4.2 hector, bcn, 08/06/2013 - 14:16

ese y planeta. Algun ejemplo mas que no hayas repetido que seas capaz de repetir? pareces el allioli ya. Pero tus argumentos caen, empresas que quieren venir aqui y circulos de negocios que ven bien la independencia. ;)

#3 Jordi català, Barcelona, 07/06/2013 - 19:33

Y la próxima en venir será la "ebay" china de pymes Alibaba.com... Es la que Felip Puig ha mencionado sin decir su nombre...

#2 Pau Casals, Girona, 07/06/2013 - 15:15

És culpa de l'obsessió identitària i del català. Marxaran totes les empreses de Catalunya per anar a Madrid. Ay calla, que el raonament és al revés. ... glups, muac muaac, muaaaaaaaaa.

#1 Joan, Barcelona, 07/06/2013 - 13:14

No pot ser! Aquesta notícia ha de ser falsa, perquè tothom sap que el sobiranisme espanta les inversions.