Publicitat
Economia · 27 de Juliol de 2021. 20:33h.

Una altra empresa que se'n va

Trasllada la seva seu de Barcelona a Astúries gràcies a un préstec de més de 500.000 euros

Una altra empresa que se'n va

El conseller d'Indústria, Enrique Fernández, visita la seu de l'empresa. Foto: Govern del Principat d'Astúries

La companyia The EQ Proyect Internacional SL (TeamEQ) ha traslladat la seva seu de Catalunya a Astúries, concretament ha deixat Barcelona per instal·lar-se a La Pipa (Gijón). El moviment s'ha donat gràcies al suport de la Societat Regional de Promoció (SRP), que li ha concedit un préstec participatiu de 550.000 euros, a través de la nova línia de suport a l'atracció d'empreses emergents llançada el desembre.

TeamEQ se suma d'aquesta forma a les empreses que han decidit marxar de Catalunya en els darrers mesos. Només entre gener i març un total de 254 companyies van abandonar Catalunya, de les quals 124 es van assentar a Madrid, segons les xifres dels Registradors publicades per Expansión.

Segons ha explicat el Govern del Principat d'Astúries, l'estratègia de creixement de la signatura implica una inversió de 2,3 milions i la creació de 18 llocs de treball d'alta qualificació.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#24 torrente, no matters, 17/08/2021 - 03:10

El nostre conseller de treball e indústria no ha treballat mai, i el nostre president tampoc. I així succesivament... Espanya ens roba!

#23 bejota, bcn, 30/07/2021 - 12:09

RECUERDO LO QUE LE DIJO EL PRSIDENTE DE LOS MPRESARIO ALEMANES EN CATALUÑA AL PRESIDENT DEL PARLAMENT,TORRENT:" SI NOS TOCÁIS LAS NARICES CON LA CONSTITUCIÓN, NOS VAMOS".
MOSEN PAU CLARIS PERDIÓ UN TERIO DE CATALUÑA A FAVOR DE FRANCIA Y, MOSSEN ORIOL JUNQUERAS (AHORA CASADO) NOS HARÁ PRDER HASTA LA CAMISA."CON LA IGLESIA HEMOS TOPADO"


#22 Sergi Sergio, Barcelona, 29/07/2021 - 14:30

Es un goteo permanente y continuo de empresas que se van, Catalunya se ha convertido en un infierno fiscal y legal, asi que las empresas cambian su sede social y fiscal y hasta luego Lucas, esto va a quedar como un pais de subsidiados, subvencionados y pensionistas.

#21 Telamarinera , Bcn , 28/07/2021 - 18:55

Dirán, adeu!! Menos votos constitucionalistas!!!
Y es un préstamo participativo!!.. aquí para hacer espardeñas esteladas a la Garrotxa, también ayudan.

#19 Jesús Maria Sanjuan., Gijón, 28/07/2021 - 11:23

Que vergüenza que un pueblo que presume de culto, cambie de ser el primero de España a la última basura del mundo.
Sigan votando a mentirosos ladrones y serán escoria en menos que canta un gallo; ya están cerquita de conseguirlo.