Publicitat
Economia · 8 de Febrer de 2010. 21:31h.

Un país sense "pilot"

El president de l'agència Fitch qualifica de "inquietant" la situació espanyola, grega i portuguesa

Un país sense "pilot"

Imatge d'arxiu de Zapatero al Congrés

El president de l'agència de qualificació Fitch, Marc Ladreit de Lacharrière, ha insinuat que Espanya està sense "pilot" davant l'actual crisi econòmica. Ladreit ha descartat que els problemes de Grècia, Espanya i Portugal puguin traslladar-se a França i Alemanya, que compten amb suficient "credibilitat" entre els inversors. "A França i Alemanya tenim la sort de comptar amb dos pilots a l'avió", ha assegurat.

En declaracions a la ràdio francesa Europe 1, el fundador de l'agència ha qualificat de "inquietant" la situació d'Espanya, Grècia i Portugal, que travessen una "nova" forma de crisi financera.

També ha afirmat que, al seu parer, no hi ha risc de contagi a d'altres països de la zona de l'euro de la crisi de dèficit públic que travessen actualment aquests tres països, i s'ha referit específicament als casos d'Alemanya i França.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jaume Teixidó, barcelona, 09/02/2010 - 13:36

crec que les crítiques s'estàn focalitzan massa en Zapatero. Bon blog d'economia internacional en català: www.ekonomicus.wordpress.com

#1 Cataluña y los mundos de Pin y Pon, bcn, 09/02/2010 - 11:00

¿Y los partidos que han apoyado a este señor tan mentiroso no tienen nada que decir? por que los que han apoyado al PSOE tipo ERC,BNG,PNV,CC...y demas imagino que tambien son responsables de la situacion..y los peperolos tampoco se escapan...todos gentuza