Publicitat
Economia · 24 d'Octubre de 2017. 12:15h.

Un economista de l'Ara ja no reconeix a Puigdemont com a president

Fernando Trias de Bes: "han trepitjat la meva dignitat i he decidit dir prou"

Un economista de l'Ara ja no reconeix a Puigdemont com a president

L'economista de l'Ara, Fernado Trias de Bes, en una carta adreçada al també economista Xavier Sala-i-Martin, afirma que "no reconec ja a Puigdemont ni a Junqueras com el meu president o vicepresident".

Trias de Bes va publicar ahir un article a l'Ara on acusava Junqueras de "prendre'ns per idiotes". Això va provocar la rèplica a twitter de Sala-i-Martin, que va acusar Trias de Bes de ser ell qui tractava per idiotes als ciutadans.

A més de replicar punt per punt les afirmacions de Sala-i-Martin, de Bes afirma que "jo he respectat, i respecto als independentistes perquè teniu dret a la vostra dignitat. També la dignitat dels que van voler votar i els van agredir, és clar. Ho condemno totalment".

"Però els no independentistes també tenim dret a la nostra dignitat. I des del dia 6 i 7 de setembre es va traspassar la línia de la reivindicació democràtica i es va vulnerar la dignitat de, almenys, la meitat de la ciutadania de Catalunya", recorda.

"La violació del Principi de Jerarquia Normativa del Dret és més sagrat que el dret de vot perquè és l'única garantia que tenim de que ens tenim tots en compte quan ens vam governar", apunta.

"I per aquí no paso. Per això el meu article tan contundent amb Junqueras. Saps que no sóc així, però han trepitjat la meva dignitat i he decidit dir prou. No reconec ja a Puigdemont ni a Junqueras com el meu president o vicepresident perquè han violat la meva dignitat, de la mateixa manera que molts independentistes no sentiu a Rajoy com a president perquè considereu que ha violat la vostra", conclou.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#26 Josep Martinez, Badalona, 24/10/2017 - 18:20

Lo de pendre'ns per idiotes ho diu en nom de tots els catalans o per voste o per els no independentistes. Jo soc independentista i segueixo confian en els meus representants politics i de idiota res. Moltes gracies Sr Trias de Bes.

#26.1 MariaBCN, Barcelona, 24/10/2017 - 20:53

Que va! Que no insulti la nostra intel.ligència com si fóssim idiotes ho deia per nosaltres els "unionistes".Ja tenim clar que els separatistes s'ho empassen tot.

#26.2 Isabel, Bdn, 24/10/2017 - 21:04

Sr. Martínez, el Sr. Trias de Bes es Economista, el Sr. Junqueras no. Razón por la cual nadie puede tomarse la licencia de tomarlo por idiota, ni tan siquiera Sala i Martín.

#26.3 Sergi , Barcelona, 24/10/2017 - 21:26

Pero si os han engañado como autenticos burros, os han estafado como a bobos, os han mentido una y otra vez y os siguen mintiendo, igual no sereis idiotas pero borregos seguro que si, borregada de la buena, be, be, be, be....

#25 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 24/10/2017 - 17:12

En un acte, al qual ha tingut accés Efe, la titular del jutjat número 9 de Barcelona ha admès a tràmit la denúncia que la CUP va presentar contra la policia nacional, a la qual va acusar de delictes contra la inviolabilitat domiciliària i d'altres garanties de la intimitat comesos per un funcionari públic, així com de coaccions greus.

#25.1 Protágoras, bcn.España, 24/10/2017 - 18:00

Ya ves Jordi que al final son los jueces españoles los garantes de los derechos y las libertades. Que sean los antisistema - que promueven la desobediencia a la ley y desprecian la Constitución y el Poder Judicial-, quienes pidan su amparo no deja de ser paradójico.

#24 posbueno, Vic, 24/10/2017 - 16:58

Por lo menos a este señor le queda algo de vergüenza ...y poco dinero en el bolsillo ... supongo .

#23 Barto, BARCELONA, 24/10/2017 - 16:25

Si el Sala Martín ha de ser qui porti l'economia de la nova republica ens portarà a la miseria. Ja n'hi a prou de tan populisme i d'enganyar la gent !!!

#22 ARM, figueres, 24/10/2017 - 16:07

Jonqueras i Puigdemont I mas , sempre parlar del dret a decidir, doncs que sapigueu que les empreses també tenen el dret a decidir si volen marxar, no nomes vosaltres teniu el dret a decidir

#22.1 Veciana, Barcelona, 25/10/2017 - 00:06

Uy,jo ja he exercit el meu dret a decidir emportar-me els estalvis a Madrid,l´illa de la Tortuga o Dodge City,ciutat sense llei, eren molt més segures jurídicament que la Catalunya actual.Fins i tot la cosina del Motxo pensa com jo.