Publicitat
Economia · 12 de Gener de 2019. 10:51h.

Un diputat d'ERC demana "aïllar" Caixabank i Banc Sabadell

Ruben Wagensberg: "és el pitjor que tenim a Catalunya"

Un diputat d'ERC demana "aïllar" Caixabank i Banc Sabadell

El vicepresident Pere Aragonès, amb el president de la Fundació La Caixa, Isidre Fainé

El diputat d'ERC Ruben Wagensberg ha demanat "aïllar" Caixabank i Banc Sabadell perquè, segons ell, "és el pitjor que tenim a Catalunya" i en un fil de Twitter els ha titllat de "colla de mafiosos". L'activista social considera que "treballen en contra de la ciutadania, de la llibertat de premsa, les llibertats individuals i col·lectives i fomenten les guerres i la violència al món en favor del capital".

Un usuari li ha demanat si feia aquest tipus de comentaris quan "el teu parent treballava pel Cosmocaixa (de la Fundació La Caixa)" i Wagensberg ha manifestat que "sí, també els feia". El diputat republicà ha mostrat el seu "respecte" pels treballadors, però "per mafiosos criminals, cap". "Quin respecte tenen ells presentant un ERE que afecta 2000 llocs de treball mentre multipliquen beneficis?", ha preguntat.

Ruben Wagensberg, d'altra banda, ha exposat que "del que estic segur és de la milionada que inverteix en armament cada any". El mateix usuari que li ha recordat aleshores que "l'Obra Social que es fa també suposa una milionada que la gaudeix molta gent que la necessita" i li ha retret que digui que les dues entitats són "el pitjor que tenim a Catalunya".

"Mentre inverteixen en armament (que s'utilitza en guerres que provoquen refugiats) o en sistemes de vigilància de les fronteres (on moren persones), la seva "obra social" dona diners a ONG de rescat marítim. Del primer no en diuen res, del segon en fan anuncis a la TV. Cinisme", ha conclòs l'activista.

wag.jpg

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#33 Érika, Terrassa, 13/01/2019 - 11:31

Lo peor que tenemos en Cataluña son los políticos independentistas; y lo segundo peor, sus votantes

#32 PereT, Girona, 13/01/2019 - 01:05

Pel que veig no has aprofitat res del que et va ensenyar el teu familiar Sr. Jorge Wagensberg, físic i professor. Ni en educació ni en coneixements.

#31 Chris, Lleida, 13/01/2019 - 00:31

Segons un representant convergent, les coses es fan comprant pàgines de diaris per a escriure el què a un li plagui - és com es fan les coses aquí, segons les seves pròpies paraules -, És aquesta la idea que li passa pel cap al Warnerberg quan fa esment a la llibertat de premsa? Jo també aniría en contra d'aquesta normalitat si em pregunta

#29 Sergi , Barcelona, 12/01/2019 - 19:34

Activista, dicese de aquel vago y gandul que no quiere trabajar y se mete a activista, asi de paso aparte de no pegar ni golpe va cobrando de aqui y de alli, menudo sanguijuela chupoptera.

#28 Onofre de Dip, Barcelona, 12/01/2019 - 19:33

Els anglesos acostumaven a dir: "hi ha boira al Canal, el Continent resta aïllat." Doncs els senyors de La Caixa i del Sabadell diran el mateix d'ERC; quan acabin de riure, es clar...