Publicitat
Economia · 12 de Gener de 2011. 18:52h.

Un dipòsit lligat al blat de moro, sucre i cafè

CatalunyaCaixa llança un producte amb rendibilitat vinculada a matèries primeres alimentàries

Un dipòsit lligat al blat de moro, sucre i cafè

Imatge d'una sucursal de CatalunyaCaixa a Barcelona

CatalunyaCaixa ha llançat al mercat un nou producte, el Dipòsit 100% Natural, amb la totalitat del capital assegurat, i en el que la rendibilitat dependrà de l'evolució d'una cistella composada per tres matèries primeres: el sucre, el cafè i el blat de moro.

El preu del cafè va incrementar un 34% al 2010, amb un creixement sostingut en els últims mesos, mentre que el preu del sucre s'ha apujat un 61% l'últim any. D'altra banda, el preu del blat de moro l'últim any ha crescut un 38%. Segons un comunicat de l'entitat, el dipòsit "brinda l'oportunitat d'aconseguir un cupó del 7% anual".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Sergi, Badalona, 13/01/2011 - 14:02

Després passa el que passa per especular amb aliments de primera necessitat. Com quan, fa dos o tres anys, va apujar-se sobtadament el preu dels cereals, perquè deien que el bio-dièsel es fabricava de blat (fals).

#1.1 JOSE IGNACIO MORO, NAVA, ASTURIES, 14/01/2012 - 18:19

Estos depósitos y tras iniciativas de este tipo son las causantes del aumento del precio de los alimentos de primera necesidad que aumentan a su vez el hambre en el mundo. No se pueden permitir este tipo de negocios. Ya hay iniciativas para recoger firmas en contra de estas mafias.