Publicitat
Economia · 2 d'Agost de 2018. 15:06h.

Un corrent de la CUP proposa boicotejar les empreses de l'Ibex 35

"Cal un boicot general i sostingut promogut per les institucions catalanes i la societat civil"

Un corrent de la CUP proposa boicotejar les empreses de l'Ibex 35

Poble Lliure, un dels corrents de la CUP, ha reclamat als partits i entitats independentistes "una estratègia de confrontació democràtica" que, segons ells hauria d'incloure un boicot a les empreses de l'Ibex 35.

La formació de l'esquerra independendentista demana en un comunicat "passar a l'ofensiva" i fer "un boicot general i sostingut promogut per les institucions catalanes i la societat civil a les empreses de l'IBEX 35 (La Caixa, Banc Sabadell, Telefonica, Repsol, Inditex, etc)".

També creu que cal "crear un espai de coordinació estratègica del moviment popular i seguir treballant per uns acords de mínims entre partits polítics republicans" i "respectar la sobirania". En aquest sentit, diu que "les institucions catalanes i els dirigents polítics han d'aturar qualsevol ingerència que contradigui la voluntat popular. No es poden acceptar més claudicacions".

Altres punts claus per a la formació és el "reforçament de les organitzacions populars, fent una crida especial a afiliar-se a les organitzacions sindicals que aposten decididament per la República" i "la justícia social com a fonament de la República".

Finalment, Poble Lliure fa una crida a la "mobilització permanent" per "dinamitzar les mobilitzacions populars en pro de la república, la sobirania popular i l'alliberament immediat dels presos i retorn dels exiliats".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#25 Albert, BCN, 03/08/2018 - 17:44

Excelente, asi tardaran mas en volver empresas a Cataluña, que buenas ideas

#24 Marta, Girona, 03/08/2018 - 14:58

Resumint: ultranacionalisme etnicista PUR I DUR.

#23 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ALCALDE QUE TE VOTIN ELS REFUGIATS QUE TAN AJUDA E.R.C. NO AJUDEU ALS CATALANS A CASA NO HUS VOTAREN , ¿ Que nos digan primero quines Empreses son las del Libex 35 ? QUE VOLEN FER BOICOT , 02/08/2018 - 23:52

¿ PER QUE NO BAN DEMANAR FER BOICOT A LAS EMPRESES QUE BAN MARXAR DE CATALUNYA ? A les hores tindria molt mes sentido FER EL BOICOT .Per ser unes Empreses Covardes i Traidores a CatalunyaBAN FUGIR CON HU BAN FER UNS POLITICS PER PUTA COVARDIA .BOICOT A LES FESTES MAJORS es un es malgasta mes diners publics perque els rics disfrutin

#22 A., Barcelona, 02/08/2018 - 23:28

Les CUP no estan enfrontats al IBEX 35. Estan enfrontats al Eurostock 50. Per les CUP marques com palmolive, colgate, johnson & johnson, rexona, timotei, axe, tampax, ambipur, olay etc etc no existeixen. Ells son de kalimotxo, pelspeluts everywhere, speed, cases okupes i papa necessito quartos per ser alternatiu

#21 lepero, Barcelona/Tabarnia, 02/08/2018 - 19:34

Estos en lo que tienen mucho éxito es poniéndose una capucha y volcando contenedores.