Publicitat
Economia · 24 d'Agost de 2010. 17:36h.

UGT denuncia que els crèdits ICO no funcionen

8 de cada 10 sol·licituds són denegades

UGT denuncia que els crèdits ICO no funcionen

El líder d'UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, en una imatge d'arxiu

UGT ha denunciat que 8 de cada 10 sol·licituds per accedir a un crèdit ICO són denegats. El sindicat ha alertat que "les denegacions arriben pràcticament al 100% si l'autònom és del sector de la construcció o quan es tracta de finançar la posada en marxa de nous projectes emprenedors (ICO-SGR)".

El sindicat proper al PSOE ha afegit que "tot i que les entitats financeres només han d'assumir el 50% de risc de l'operació, en la majoria dels casos acaben per no formalitzar l'operació. Aquesta situació suposa sens dubte un important llast per a la recuperació econòmica, ja que sense aquestes iniciatives emprenedores d'avui no tindrem demà al nostre país petites i mitjanes empreses que generin riquesa i llocs de treball".

UGT ha exigit al Govern "una política integral per l'emprenedoria i l'autoocupació", "un impuls definitiu als crèdits ICO", "la implementació de mesures per limitar la responsabilitat patrimonial de l'emprenedor" i "la creació exprés de societats i la simplificació de tràmits burocràtics".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 BIANCA, Leganés, 13/07/2011 - 13:47

SOLICITADO ICO,15000€. DENEGADO SIN NI SIQUIERA PRESENTARLO PARA SU VALORACIÓN.GOBIERNO Y CAJAS TRAMPOSOS.

#1 bianca, madrid leganes, 13/07/2011 - 13:20

Mi hijo es autónomo, necesita el coche para trabajar.
Ha solicitado una línea ico en la caixa laietana y en caja madrid, en ninguna le ha sido concedido.
Excusa inexcusables, ninguna ganas de concederlo. El informe no ha sido mandado para su estudio, simplemente no quieren dar el dinero.ICO MIENTE