Publicitat
Economia · 19 de Novembre de 2008. 18:55h.

UGT considera Port Aventura una 'qüestió de país'

Josep María Álvarez s'oposa a la deinversió de 'La Caixa'

UGT considera Port Aventura una 'qüestió de país'

Josep María Álvarez

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, segons un comunicat, ha advertit a la direcció de Criteria que "no pot tractar Port Aventura només com una inversió o desinversió financera, ja que es tracta d'una empresa amb més de 4.000 treballadors i treballadores i d'un important instrument de transformació econòmica i social per al nostre país". Àlvarez ha respost així a les declaracions que va fer el president de Criteria, Ricard Fornesa, respecte a la possibilitat que La Caixa es desprengui de les seves accions de Port Aventura i referint-s'hi com "una qüestió només econòmica".

Afegeix que "no és el moment més idoni perquè La Caixa introduexi un element més d'incertesa al panorama econòmic i laboral", i que "no pot anunciar de manera frívola i sense coneixement de ningú una actuació com aquesta". Segons Àlvarez, "la societat catalana no entendrà que una entitat parapública com La Caixa faci una jugada d'aquest tipus buscant només l'interès econòmic, ja que els accionistes de l'entitat són tots els seus impositors, no només la cúpula directiva, i per tant les modificacions accionarials han de tenir en compte els interessos socials".

Àlvarez ha recordat a La Caixa que "molta gent va fer molts sacrificis perquè Port Aventura s'instal·lés a Tarragona" i que "es tracta d'una important eina de transformació d'aquest territori i d'atracció de turisme al nostre país".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Portaventurero, Tarragona, 22/11/2008 - 16:21

Los trabajadores estamos un poco hartos de esto. Solo sabemos que somos la mitad o poco mas que los que eramos la pasada temporada y que aqui no paran de cerrar cosas por morivo de la "crisis". el problema es que no creemos que la caixa este invirtiend

#2 Javi, Barcelona, 20/11/2008 - 09:13

¿Y por qué no inviertes tú todos tus ahorros en Port Aventura si tanta cuestión de país es?

#1 Kropotkin, Vic, 19/11/2008 - 20:14

Hombre, ¿no es este el antiguamente conocido como "José María"?