Publicitat
Economia · 4 de Febrer de 2011. 12:03h.

Tripijoc a la UGT

Alts càrrecs acaparen pisos protegits a la Vila Olímpica, segons El Periódico

Tripijoc a la UGT

Josep Maria Álvarez, secretari general d'UGT

Un edifici de protecció oficial aixecat per Llar Unió Catalonia, la cooperativa de vivendes de la UGT, a menys de 30 metres de l'avinguda d'Icària, la rambla de la Vila Olímpica, reuneix una selecta comunitat de veïns, ni més ni menys que part de la cúpula del sindicat.

Segons informa El Periódico, entre els propietaris dels pisos hi ha l'actual secretari d'Organització d'UGT-Catalunya, Jordi Camallonga; Ramon Cebrian, secretari general de la federació en Serveis Públics, i María Helena Álvarez Suárez, sense càrrec al sindicat i germana del secretari general, Josep Maria Álvarez.

Hi apareix, així mateix, algun altre membre destacat del sindicat, com el responsable municipal de Programes de l'Oficina de la Vivenda municipal, Enric Cremades. Per la seva part, Josep Maria Álvarez ocupa ara el pis en què, precisament, vivia la seva familiar abans de mudar-se a la Vila Olímpica.

Fonts pròximes al secretari general d'UGT-Catalunya han assenyalat que l'adjudicació d'aquests pisos va ser feta per "sorteig". És a dir, que la graciosa composició de la comunitat de veïns es deu, per tant, a l'atzar.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 quimi, Montcada i Reixac, 06/02/2011 - 13:51

Mañana nos comvocaran a una huelga general contra el gobierno, y se quedan tan panchos, liberados al curro.

#14 dalai, montcada i reixac, 06/02/2011 - 13:48

Esto es defender a la clase trabajadora y lo demas son tonterias.

#13 Kropotkin, Vic, 05/02/2011 - 11:49

Se ve que la suerte está del lado de los proletarios. Jua, jua, jua,... No tienen ni un poquito de dignidad. Menuda pandilla. Eso si, todos se expresan en catalán porque el régimen es muy bueno con ellos. ¿Verdad "Josep" Maria Alvarez? Jua, jua, jua,... ¡Que morro que teneis!

#12 Rufus, bcn, 04/02/2011 - 21:11

Aquests d'UGT són el pitjor que hi ha. Van d'obrers i només pensen en els calers

#11 boto, barcelona, 04/02/2011 - 20:56

Ya está bien de sinverguenzas.
Que se publiquen los sueldos de los dirigentes sindicales.
Transparencia, por favor.
Cuanto cobra el dirigente de CCOO?