Publicitat
Economia · 19 de Gener de 2009. 16:09h.

Tremosa vol "superar la fase de platja, festa i bon clima"

Creu que cal "consolidar la posició central a l’eix mediterrani"

Tremosa vol "superar la fase de platja, festa i bon clima"

Ramon Tremosa (foto: ACN)

En un article publicat en idees.net, titulat "De platja a port", el candidat de CiU al Parlament Europeu, Ramon Tremosa, diu que "són cabdals les sinèrgies, la connectivitat, la intermodalitat. Els sistemes de transport han de ser complementaris i estar ben trenats". Afegeix que "només així es podrà combinar l’atractiu natural amb la logística i l’economia productiva, i el país podrà superar la fase de platja, festa i bon clima per esdevenir el principal llindar de l’Europa meridional".

Tremosa vol "col•locar la xarxa de transports del país en la primera divisió global del segle XXI", i creu que cal "consolidar la posició central a l’eix mediterrani i la capacitat per fer de porta europea en l’intercanvi amb zones emergents com Àsia", afirmant que "l’existència de ports i aeroports, sostinguts per una potent xarxa urbana i productiva, és potser l’aspecte més prometedor".

També diu que "certament, calen inversions per millorar les infraestructures, i si bé encara hi ha destacades mancances, la tendència apunta a un esforç notable en els propers anys. És obvi que convé un compromís més gran del sector públic, i especialment de l’Estat".

Segons Tremosa, "el corredor mediterrani ha de tenir més fluïdesa, i és urgent resoldre el transport de mercaderies amb una via d’ample europeu i noves instal•lacions aeroportuàries".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 ton, sallent, 19/01/2009 - 20:13
eró
jo no se perque hi ha tantes ganes de desqualificar-lo abans de que començi. No siguem tots tant folls abans de que surti a la palestra, paciencia. I si ens deceb, ja ens el carregarem entre tots

#5 Javi, Barcelona, 19/01/2009 - 20:05

Y suponiendo que tenga capacidad para conseguirlo a quién ha pedido permiso para superar la fase de playa, fiesta y buen clima. ¿Por qué hay que superar esa fase porque él es un aburrido de cojones? Anda que se vaya a Europa y tarde en volver.

#4 torribera, bcn, 19/01/2009 - 17:52

De tot el que he llegit no puc extreure res que no sigui una obvietat. Aquest es pensa que anirà a fer alguna cosa nova a europa. Més val que es deixi de demagogia que això l'hem sentit milers de vegades. O la là le tremosa.

#3 Kropotkin, Vic, 19/01/2009 - 17:48

Si, ahora deberiamos entrar en la fase de la subvenciçon total. Se subvenciona de golpe no solo a las personas sino tambien a sus herederos. El 3% pasará al 30% porque está todo muy caro... Som-hi.

#2 Nùria, Barcelona, 19/01/2009 - 17:21

Artur això no vend ni d'oferta !