Publicitat
Economia · 15 d'Octubre de 2020. 19:07h.

Tremosa justifica les restriccions per arribar al Nadal

"Fem aquest sacrifici menor per guanyar tot el trimestre que vindrà"

Tremosa justifica les restriccions per arribar al Nadal

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha justificat les restriccions aprovades pel Govern durant quinze dies, com el tancament de bars i restaurants entre d'altres, per frenar la corba de contagis pro coronavirus i poder arribar al Nadal.

Tremosa ha manifestat en una entrevista al programa Tot es mou de TV3 que "sacrificarem quinze dies perquè volem tenir la taxa de contagi per sota d'1, per intentar arribar a la campanya de Nadal sense restriccions". "Fem aquest sacrifici que és menor per guanyar tot el trimestre que vindrà de Nadal", ha insistit.

El titular d'Empresa ha recordat que "quan es va fer el confinament a Lleida, al juliol, allò va servir per fer baixar la 'R'; els Pirineus després han tingut una magnífica campanya estival". "Ara volem fer el mateix", ha remarcat.

També ha detallat que "la meva feina és acompanyar les empreses, veure com distribuïm els ajuts que inicialment hem valorat en 40 milions d'euros i que ampliarem si les finances del Govern ho permeten". En aquest sentit, ha demanat al Govern espanyol que utilitzi "la capacitat recaptatòria i d'endeutament" per ajudar les empreses.

Finalment, Ramon Tremosa ha dit que "si arriben els testos ràpids, fàcils i barats permetrà, mentre no arriba la vacuna, normalitzar molts àmbits d'activitat, com omplir teatres, congressos..."

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Miquel, Cubelles, 16/10/2020 - 20:52

A la mayoría de los catalanes nos importa un pepino NADAL. Estamos más preocupados en llegar a final de mes. A los Colau, Torras, Tremosas and company ya van bien cubiertos.

#7 Flanagan, Tabarnia City, 16/10/2020 - 09:32

Vamos a hacer test en todos los colegios decía Torra,la mentira tiene las patas muy cortas.

#6 Alejandro, Villadecans, 16/10/2020 - 08:27

A ver, de sacrificarnos nada, sacrificarran los hosteleros, si te quieres incluir en el pack deja de recibir tu nómina hasta que esto se solucione so jeta

#5 Tom, Barcelona, 15/10/2020 - 21:17

Pensábamos que esto no podía ir a peor, y nos equivocábamos. Los indepes lo han vuelto a hacer, han puesto nada más y nada menos que a Mr Fake al frente del tejido empresarial. Mare de Deu, que nos pillen confesados..

#4 Marcial, Santa Coloma, 15/10/2020 - 20:52

Magnífica mascarilla higiénica modelo "Executive" de algodón doble con bolsillo para filtro . El exterior está realizado con tejido de algodón y el interior tiene una gasa doble suave para el contacto con la piel. Ideal para combinar con americana, corbata y gafas. Mascarilla hecha en Lledoners. El modelo mide 1,72 cm. y usa una L.