Publicitat
Economia · 7 d'Agost de 2009. 13:34h.

Treball alerta que no permetrà l'economia submergida

Serna diu que "no tolerarem cap situació de contractar persones sense permís de treball"

Treball alerta que no permetrà l'economia submergida

Serna i Corbacho, en una imatge d'arxiu

La consellera de Treball, Mar Serna, ha advertit als empresaris que puguin tenir la temptació que "no tolerarem cap situació de contractar persones sense permís de treball i, a més a més, estalviant-se la Seguretat Social". En declaracions a El Món a Rac 1, Serna ha afegit que "pot haver-hi un rebrot d’aquestes situacions però la Inspecció de Treball té instruccions clares que aquesta és una línia vermella que no es pot creuar".

Serna també ha indicat que "notem que a la gent li costa sortir més de l'atur. Abans la mitjana era de 5 mesos, ara està en uns 6 mesos i mig", i ha destacat que "es parla de les grans i mitjanes empreses, però les pimes són les que estan notant més la crisi des de l'inici, i a més a més, estan tancant, i no estan renovant els contractes i són les que tenen més dificultats d’accés al crèdit".

Pel que fa als acomiadaments temporals de treballadors, Serna ha dit que "hi estem treballant i li he fet arribar al ministre (Celestino Corbacho) que seria necessari que es prorrogués els 120 dies que tenim actualment a 6 mesos".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 MERY, Villena, 09/08/2009 - 09:27

Ya puede dedirle a Zetapé que saque una Ley, para toda España, que limite el endeudamiento de las CC.AA y otra para que los ayuntamientos eliminen enchúfes inútiles y, con ese ahorro, paguen las deudas a las empresas que han trabajado para ellos.

#6 El Pantera Tulipan, La Selva del Camp, 08/08/2009 - 23:02

Vol dir que els alcaldes ja no podran cobrar en butlletes de loteria guanyadores?

http://sn.im/corbacho

#5 Ari, Barcelona, 08/08/2009 - 19:39

Ara que la Generalitat haurà de tornat quartos a l'estat gràcies a aquest magnífic finançament i donada la corrupció, la idiotesa i la ineptitud dels nostres governants, el que hem de fer SISTEMÀTICAMENT és treballar en negre. I diners fora dels bancs

#4 RAFA, lleida, 07/08/2009 - 17:57

antoni se me adelanto. por lo cual solo me queda repetoir la pregunta, QUE PASA QUE HASTA ARA HA SIDO PERMITIDA?
que se ponga como quiera,siempre ha existido y existira, o sea, culerias pocas.
pardillo. o se lo hace.

#3 Al, Catunya, 07/08/2009 - 17:43

Doncs veient qui viu dels meus impostos (una colla d'analfabets) penso treballar en negre tant com pugui i més!!!!