Publicitat
Economia · 6 de Febrer de 2010. 19:21h.

Tractorada contra "la inacció del Govern"

Els pagesos mobilitzen entre 500 i 700 tractors

Tractorada contra "la inacció del Govern"

El conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, durant una visita al centre logístic fruiter Actel, a Térmens

Un centenar de tractors han tallat aquest dissabte l'Eix Transversal a l'altura de Calaf (Anoia) per protestar per la crisi del sector i pels baixos preus que perceben els productors. La marxa s'ha dirigit en sentit nord entre els quilòmetres 104 i 112, i no ha causat retencions importants, segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT).

El responsable d'organització d'Unió de Pagesos, Salomó Torres, ha explicat que reclamen "preus justos al camp i a la ciutat" i lamenten "els marges abusius que aplica el sector de la distribució".

Els agricultors ja van mobilitzar aquest divendres entre 500 i 700 tractors i 1.200 agricultors i ramaders, que han participat en les 11 tractorades que Unió de Pagesos ha convocat en diferents punts de Girona, Tarragona i Lleida.

Pel sindicat, els preus baixos imposats per la gran distribució i de sectors de la agroindustria als productors agrícoles i ramaders, contrasta amb "l'inacció i l'indiferència dels governs de Catalunya i l'Estat espanyol, que no fan complir les normatives de competència, comerç i consum sinó que permeten la vulneració dels drets dels consumidors".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat