Publicitat
Economia · 22 d'Octubre de 2009. 20:31h.

Totes les empreses que va 'enredar' Millet

Vint-i-quatre societats patrocinaven el Palau amb desgravacions superiors al 30%

Totes les empreses que va 'enredar' Millet

Llista de les entitats que tenen la categoria de patrocinadors del Palau de la Música, segons la pròpia institució (Agrupació Mútua es va donar de baixa aquest dilluns)

Les empreses i entitats catalans poden col·laborar amb el Palau de la Música i amb la fundació Orfeó Català-Palau de la Música mitjançant diversos sistemes. Una de les formes de col·laboració és convertir-se en patrocinador.

Les normes de la institució expliquen, a l'apartat "Com ajuden els patrocinadors al Palau", que aquesta col·laboració es realitza "donant suport als objectius culturals i musicals de la fundació Orfeó Català-Palau de la Música".

S'afegeix que aquest suport es materialitza "col·laborant econòmicament amb una aportació d'acord amb el concert o activitat patrocinada a partir de 8.000 euros (amb desgravació fiscal del 35%)".

El patrocinadors poden formar "part dels suports publicitaris de la fundació, del Palau i del concert o activitat patrocinada amb el nom o el logotip del patrocinador en els anuncis televisius, a les vitrines de la sala Lluís Mollet, en els panells del Foyer del Palau, a la memòria anual, en els programes dels concerts, en els anuncis als mitjans de comunicació i cadenes de ràdio, a la pàgina web i en les publicacions de la Fundació i del Palau". També es beneficien "vinculant el títol de patrocinador en els suports publicitaris de l'empresa".

Entre les entitats que tenen la categoria de patrocinador del Palau figura l'Agrupació Mútua, que va ser presidida fins al juliol per Fèlix Millet, i que ha estat intervinguda per la direcció general d'Assegurances del ministeri d'Economia del Govern espanyol, per la seva irregular situació financera. Aquest dilluns, l'Agrupació Mútua va anunciar que es desvincula del Palau, per la qual cosa ja no és patrocinador d'aquest.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 JORDI PIQUE, Calella, 23/10/2009 - 16:50

Si un xixarel·lo diu això no cal fer-li cas, però si l'afirmació la fa un jutge, agafa la categoria dels de no fer-lis cas.

#11 Paccius, Barcelona, 23/10/2009 - 16:45

Enredar? No em feu riure. Aquí hi devien sucar tots!!!

#10 Billar Rejo, Barcelona, 23/10/2009 - 15:46

A veure si tornen el 30% dels beneficis fiscals, colla d\'hipòcrites. Els beneficis fiscals que han obtingut El País, els sociates i el periódico per haver ajudat Millet a robar els haurien de tornar. És immoral que se\'n beneficiïn.

#9 Sebastià, bcn, 23/10/2009 - 12:56

Ho haveu vist?!!!. Surten Caixa Catalunya, El País, El Periódico...Curiós, oi?

#8 jaume, bcn, 23/10/2009 - 11:06

a les empreses només els interessa figurar (propaganda) i desgravar (reducció de costos). no són pas ONGs...