Publicitat
Economia · 5 de Novembre de 2013. 12:34h.

Toc de Mas-Colell a Felip Puig

El conseller lliura els pressupostos a Núria de Gispert i afirma que "la crisi continua"

Toc de Mas-Colell a Felip Puig

Imatge de l'acte

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha lliurat a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, els pressupostos de la Generalitat pel 2014, elaborats en un "context molt difícil" i després d'un "centenar de reunions amb ERC". El conseller ha deixat clar que "continuem en crisi, que és molt més llarga del que es podia pensar".

"No hem de córrer a anunciar el final de la crisi, hem de tenir prudència, la crisi continua", ha afegit en aquest sentit. Aquestes declaracions de Mas-Colell topen amb les del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que va afirmar el passat setembre que "la crisi ja s'ha acabat".

El conseller ha indicat que "hem reduït la despesa un 22%, hem arribat al límit" i ha assenyalat en aquest sentit que "es manté la despesa social i s'augmenten algunes partides, com ara menjadors escolars". Mas-Colell ha recordat que cal "reduir el dèficit de l'1,58% al 1%", així com la "necessitat d'obtenir ingressos".

"No són els pressupostos ideals, no són els pressupostos que ens agradaria", ha indicat el titular d'Economia, tot i celebrar el fet de sortir de la recessió. "Marquem una línia, no podem retrocedir més sense deteriorar l'Estat del Benestar", ha explicat, a més d'admetre que els comptes "demanaran un esforç de comprensió".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, BCN, 23/11/2013 - 20:53

Rosell: "No veig que la independència fos bona per als catalans"
El president de la CEOE descarta la secessió de Catalunya i adverteix que qualsevol consulta ha d'ajustar-se a la legalitat. "Tenim la legalitat que tenim, hem d'actuar amb aquesta, no podem saltar-nos-la", insisteix.

#6 Meliq Salau, Reus, 05/11/2013 - 18:49

Senyor Mas-Colell, si us plau, accelereu la bastida de la Hisenda Catalana. És l'únic pas previ realment imprescindible per a la Declarció d'Indepèndència. I sabeu, com ningú, que sense la Independència no serem mai econòmicament sostenibles. Afanyeu-vos, pels que pateixen necessitats.

#5 Siniestro Total..., barcelona, 05/11/2013 - 15:39

Catalunya va directo al precipicio. Vuelven a acribillar a las clases medias a impuestos ( 30 nuevos), mientras hablan de sus fábulas y ensoñaciones...Pero una sonrisa no hace daño a nadie: Profesor Mas-Colell explicando los presupuestos:..-- http://www.youtube.com/watch?v=3ZWxVINL3Ok

#4 Maria, Barcelona, 05/11/2013 - 14:18

El d´ICV amb la samarreta de les retallades per què no explica el que cobra el síndic de greuges i els seus càrrecs de confiança?

#3 toca'm la minga "masco", A la societat del benestar per a alguns, 05/11/2013 - 14:12

Que no redueixen despeses socials? Que no deterioiren l'estat del benestar? Això serà per alguns ciutadans, que ja sabem tots qui son i que no diré per que no m'acusin de "racista". Ma mare fa 4 anys que està esperant la prestació que li correspon per la llei de dependència. Aixo depen de la "Xene"