Publicitat
Economia · 8 de Febrer de 2010. 19:09h.

Titllen de "paranoic" a Blanco des de 'Financial Times'

El ministre havia dit que "hi ha una campanya per demonitzar Zapatero"

Titllen de "paranoic" a Blanco des de 'Financial Times'

Imatge d'arxiu de José Blanco

El ministre de Foment i vicesecretari general del PSOE, José Blanco, que ha dit a la cadena Ser que "hi ha una campanya per demonitzar Zapatero", ha estat qualificat de "paranoic" des d'un dels blocs més importants del diari Financial Times, segons ha recollit elconfidencial.com.

Blanco ha acusat els "especuladors financers" d'orquestrar un complot contra l'euro i el mercat espanyol. "Res del que està passant al món, inclosos els editorials de diaris estrangers, és casual o innocent", ha dit, i ha denunciat un "atac" contra l'euro" i l'existència de "maniobres una mica tèrboles" sobre el control dels mercats financers.

"Tot respon", ha afegit, "a un objectiu. Els comentaris apocalíptics sobre la situació econòmica d'Espanya en res beneficien al nostre país. Actualment hi ha un atac a l'euro i cal donar-li una resposta".

Aquestes paraules han estat contestades des del bloc Alphaville, del Financial Times, el mateix dia que la ministra d'Economia espanyola, Elena Salgado, es reunia amb directius del rotatiu britànic amb l'objectiu de convènce'ls de la solvència financera d'Espanya. Igualment, d'altres alts càrrecs del ministeri han viatjat a Londres per reunir-se amb representants dels inversors internacionals amb el mateix objectiu.

Al blog Alphaville es recullen les declaracions de José Blanco, es critiquen les posicions del ministre de Foment i número dos del PSOE, i s'afirma que el seu plantejament "sembla una mica paranoic".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 L'Euro preocupa al Dòlar, Canyelles, 09/02/2010 - 19:27

Quan s'utilitza l'insult es perd moltíssima credibilitat dels propis arguments. Segurament Blanco i Salgado no siguin molt brillants però és indubtable el fet que la crisi global financera que patim va nèixer a Manhattan i La City (Jerusalem).

#7 Ramon, Barcelona, 09/02/2010 - 14:59

Fora de l'estat espanyol, aquests grapalluts deL PSOE-PSC es troben amb el gran problema que allà no disposen d'un espai mediàtic i un sistema educatiu per estupiditzar la gent fins l'extrem que després s'empassin les seves mandangues.

#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/02/2010 - 13:48

Paranoia: Ideas fijas Esquizofrenia Desdoblamiento de personalidad con manía
persecutoria y posible final en demencia.
Viendo el baile de pollos descabezados de este gobierno,el Financial se queda corto.
Zp a punto de estar quemado es una tea
incendiaria

#5 Beto, Barcelona, 09/02/2010 - 13:19

Abans en Franco veia conxorxes judeo massòniques i ara aquest conjunt d'idocumentats lluny d'admetre llurs limitacions fan el mateix i porten el país cap a la argentinització.Visca el peronisme i el corralito

#4 Kim, Bcn, 08/02/2010 - 23:30

Blanco ha fet el ridicul, va dir publicament que hi havia una conxorxa contra el Zapanocho. Es lo que te votar a un govern d'analfabets. Fan el ridicul.