Publicitat
Economia · 14 d'Abril de 2011. 18:03h.

Telefónica eliminarà 5.600 llocs a Espanya

L'empresa parla de "processos addicionals de reestructuració de la plantilla"

Telefónica eliminarà 5.600 llocs a Espanya

Guillermo Ansaldo (dreta), president de Telefónica Espanya, amb César Alierta, president de Telefónica

La companyia Telefónica estudia noves maneres per potenciar la productivitat i la flexibilitat de la seva activitat a Espanya i, entre altres fórmules, ha donat a conèixer que estudia retallar un 20% la seva plantilla a Espanya en tres anys. La companyia té a l'Estat espanyol uns 28.000 empleats, i la mesura afectaria 5.600.

Així es recull en un text que ha enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, on la companyia també preveu externalitzar activitats a proveïdors de serveis y nous "processos addicionals de reestructuració en la plantilla", amb algunes mesures per obtenir més flexibilitat i compensar així possibles demores en la recuperació econòmica d'Espanya.

Telefónica també estudia revisar els salaris vinculant-nos a la productivitat en lloc de l'IPC. En la mateixa línia, ha recordat que, amb l'objectiu de reduir costos, retallarà un 6% dels llocs directius.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sonia, BCN, 14/04/2011 - 18:45

Ahora es el momento de cumplir con EUROPA y obligar des de la CEE a dividir TELEFONICA en DOS de una vez por todas. INFRAESTRUCTURAS y COMERCIAL!!!

Y crear una empresa que se quede con TODAS las INFRAESTRUCTURAS de TODOS los proveedores y se gestione de forma EQUITATIVA e IGUAL!!!!,