Publicitat
Economia · 27 d'Abril de 2010. 13:59h.

Spanair busca nous accionistes

El Parc Logístic de la Zona Franca al rescat?

Spanair busca nous accionistes

Un avió de Spanair

El president d'Abertis, Salvador Alemany, ha dit aquest dimarts que el consell del Parc Logístic de la Zona Franca, participat pel Consorci de la Zona Franca i per Abertis, no ha tractat la seva eventual entrada al capital de Spanair. Malgrat tot, ha afegit que això "no vol dir que ignorem la voluntat dels accionistes de Spanair d'estendre el seu accionariat", el que deixa una porta oberta a aquesta eventual participació.

En la mateixa línia, ha afirmat que Abertis, directament, no invertirà a Spanair, perquè invertir a una companyia de serveis aeris implicaria una competència amb les companyies que funcionen als aeroports del grup.

Recentment es va informar de la possibilitat que la Generalitat i la banca aportin uns 80 milions d'euros a Spanair per assegurar el futur de l'aerolínia que a principis de l'any 2009 va passar a mans d'un grup d'empresaris i institucions catalanes.

L'Institut Català de Finances (ICF) hauria garantit la aportació d'uns 40 milions d'euros, dels que deu procediran de la societat pública Avança, deu de Fira de Barcelona i altres deu de Parc Logistic.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 rafael, martorell, 28/04/2010 - 09:37

hay alguien me escuchan esto ya lo estamos pagando entre los impuestos de los catalanes y la camara de comercio, es decir buenos sueldos de los ejecutivos , malos para los trabajadores y saqueo de las nominas siempre PXC TIENE QUE ACABAR CON SUBVENCIONES

#2 PALLANGA, EL CEL, 27/04/2010 - 23:46

Vols dir de la mateixa manera que hem pagat lo de Aerolineas Argentinas o les tres o quatre fallides d'Iberia ?. Curiós, molt curiós això dels espanyols.

#1 Kropotkin, Vic, 27/04/2010 - 14:46

Tal como pronostiqué hace tiempo, esto lo acabaremos pagando los catalanes. Encima me insultaban los nazionanistas... Jua, jua, jua,... ¿Pero es que no era evidente, pedazo de pardillos?