Publicitat
Economia · 7 de Juliol de 2020. 21:23h.

Societat civil independent?

Torra injecta 2,5 milions a les cambres

Societat civil independent?

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha presentat al Consell de Cambres de Catalunya la proposta de Decret llei del Govern que regularà la participació institucional d’aquestes entitats econòmiques i que fixarà el seu finançament estructural i, en aquest sentit, ha anunciat que finançarà les cambres catalanes amb 2,5 milions d'euros aquest any.

Quim Torra ha fet aquest anunci en el decurs de la reunió conjunta de la Comissió per a l’elaboració del Pla per a la reactivació econòmica i protecció Social (Coreco) i el Consell de Cambres de Catalunya, que s’ha celebrat aquest migdia al Palau de la Generalitat.

En aquesta sessió de treball, el Govern ha presentat a les Cambres de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Catalunya les línies de treball d’aquest Pla de reactivació económica endegat per l’Executiu.

El president ha debatut amb els representants de les Cambres el text del Decret Llei que regularà el seu paper institucional i que implicarà una major representativitat d’aquestes. Aquesta nova normativa s’aprovarà properament al Govern i será remesa posteriorment al Parlament perquè sigui refrendada.

També han participat en la reunió el conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà; i de la part cambral el president del Consell de Cambres Catalanes i de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Telamarinera , Vng, 08/07/2020 - 11:48

No sería mejor hubieran ido a las Residencias de nuestros mayores... por cualquier manera, camino, destino...
Y dos millones de catalanes les apoyan!!!

#5 Neferu, Barcelona, 08/07/2020 - 11:03

Por cierto: ¿ Nadie le ha dicho al gilipuertas de Canadell que esa protección facial que porta si no lleva debajo una mascarilla quirúrgica, o FFP2, o de tela, esa protección facial no le protege de nada? Alguien como por ejemplo el MHP Torra se lo podría decir, si es que él lo sabe que, puede que tampoco lo sepa, tan intelectual brutal como es.

#4 Neferu, Barcelona, 08/07/2020 - 09:36

El procés sigue comprando adeptos con el dinero de todos. Si no saben hacer un buen uso, ni priorizar el gasto del dinero de todos que alguien competente controles cómo, con quién y en qué se gasta nuestro dinero. Está comprobado que lo único que saben hacer y de manera brillante es malgastar, dilapidar, un dinero que hace falta a los ciudadanos.

#3 EduardR, BCN, 08/07/2020 - 09:04

Para Sanidad no hay dinero, pero la red clientelar lo que haga falta.

#2 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Catalaunia quo vadis, 08/07/2020 - 01:00

-Fora aquests fanàtics inútils...!!
-Pere Navarro Olivella for president...!!