Publicitat

L'agent borsari admet que només busca "cridar l'atenció"

"Sóc un bocamoll"

L'agent borsari independent, Alessio Rastani, durant l'entrevista amb la BBC

L'agent borsari Alessio Rastani, que ha escandalitzat el món en una entrevista a la BBC en la qual es vantava de gaudir amb la crisi i la ruïna de milions de persones, ha admès ser un frau.

No és un impostor ni un activista dels Yes Men, que el 2004 si va enganyar a la cadena britànica fent-se passar per portaveus de Dow Chemical i van fer caure les seves accions en 2.000 milions a l'anunciant que l'empresa compensaria a les víctimes de la tragèdia de Bhoppal, però sí "sóc un bocamoll" que només busca "cridar l'atenció" i per a qui la inversió no és més que "un hobby", segons ha explicat ell mateix al diari The Telegraph.

Davant els dubtes sobre la credibilitat del personatge, la BBC ha assegurat que no ha "trobat cap evidència que suggereixi que l'entrevista amb Alessio Rastani sigui una broma. Ell és un operador borsari independent i una de les veus que hem entrevistat per parlar de la recessió".

Durant els seus minuts de glòria, Alessio Rastani presenta el món de la inversió amb tota la seva cruesa: "els líders polítics no governen el món. Goldman Sachs governa el món".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 PXC, PXC, 28/09/2011 - 20:06

FA CARA D'ESPANYOL...

#6 Josep-Maria, Barcelona, 28/09/2011 - 14:01

Hi ha veritats tan dures que les autoritats només poden admetre que siguin difoses si qui les proclama es presenta com a pallasso Rastani ens ha fet un gran favor confirmant el que ja sabíem: els polítics són una mena d'executius del Capital; estan al seu servei, no al dels ciiutadans.

#4 http://enricviii.blogspot.com, Durro City, 28/09/2011 - 13:44

El broker aquest diu que anhela més recessions. ?És una persona dolentota? pensen molts. ?Està fent el show? sentencien els defensors de l'statu quo.

D'altres pensem que a l'igual que Maquiavel ens està ensenyant les estratègies de La Tirania per a poder-la combatre i ALLIBERAR-NOS.

#3 fart de tot, Bcn, 28/09/2011 - 12:07

El que passa és que aquest senyor ha dit en veu alta unes coses que no s'han de dir ni sobretot saber i l'han obligat a rectificar, no fos cas que la gent comenci a questionar-se i s'indignés més del compte amb el sistema.

#1 Gracia, Bcn, 28/09/2011 - 11:03

Com es nota que l'han fet rectificar, a més el Daily Telegraph (conegut com a Daily Torygraph, a UK),es una peça més d'aquest sistema.
Que han de dir? Que amb la crisi no es guanya calers? NO només es guanyen diners quan les borses pujen.Som un pais d'analfabets.Us diuen la veritat i us sap greu.