Publicitat
Economia · 2 de Novembre de 2010. 22:50h.

"Sobra el 50% de les empreses públiques"

Rajoy diu a Cunit que cal reduir les despeses de l'administració

"Sobra el 50% de les empreses públiques"

Rajoy amb Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

El president del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat aquest dimarts que "sobren la meitat de la meitat" de les 3.800 empreses públiques que hi ha a Espanya i que deuen el 4,8 per cent del producte interior brut (PIB).

Així ho ha expressat davant unes 1.500 persones a la cloenda d'un sopar míting del PP al pavelló municipal de Cunit, en què han participat la candidata del PPC a la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho; el president del partit a Tarragona, Alejandro Fernández, i el cap de llista per Tarragona, Rafael Luna.

Rajoy ha assenyalat que la prioritat bàsica avui a tot arreu és reduir les despeses generals de les administracions i que cal ser austers. "És ridícul congelar les pensions, per estalviar 1.500 milions d'euros, quan a Espanya hi ha 3.800 empreses públiques i ens públics fundacionals, que deuen el 4,8 per cent del PIB", ha dit.

Les empreses públiques de l'Estat deuen 50.000 milions d'euros, les de les autonomies 26.000 milions d'euros i les dels ajuntaments 8.000 milions d'euros, segons Rajoy, que ha estimat que "sobren la meitat de la meitat".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat