Publicitat
Economia · 18 de Febrer de 2010. 23:43h.

Sharp, en caiguda lliure

Nou expedient de regulació d'ocupació a la planta de Sant Cugat

Sharp, en caiguda lliure

Treballadors reclamant la retirada de l'expedient de Sharp a la Diagonal de Barcelona l'octubre de 2009 (foto: ACN / Jordi Font)

L'empresa Sharp ha anunciat aquest dijous al comitè d'empresa de la seva planta de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) que durà a terme un nou expedient de regulació d'ocupació temporal que podria afectar la totalitat de la plantilla durant tot un any.

La notícia arriba després que els responsables de la planta vallesana s'hagin reunit aquests dies amb la direcció de la multinacional japonesa per tal de decidir sobre el futur de la fàbrica i sobre la possible producció de dos nous models de televisor. La plantilla de Sharp ja està sotmesa a un expedient de regulació d'ocupació temporal que afecta a 430 treballadors fins el mes de març.

Un centenar de treballadors han abandonat Sharp en els darrers mesos acollint-se a un pla de baixes voluntàries amb una indemnització de 45 dies per any treballat. Aquestes baixes es sumen als 110 empleats que van ser acomiadats a principis de l'any passat.

Actualment a la planta catalana hi treballen 450 empleats que produeixen un únic model de televisió de cristall líquid o LCD que segons els responsables de Sharp a l'Estat espanyol no ha assolit els objectius de cost planejats durant el 2009.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fran, Llinars, 19/02/2010 - 17:51

Acomiadaments?bah!! ja veieu, 0 comentaris,aixo no importa al catalanisme i encara menys al desgovern del tristpartit.Aquestes coses desde quan importen i es prenen mesures? al carrer!! q no porteu estelades a la front.