Publicitat
Economia · 21 de Maig de 2009. 11:02h.

Serra Ramoneda creu "absurd" fusionar caixes

Afirma que les fusions sense intervenció política "no s’ho creu ni el president Montilla"

Serra Ramoneda creu "absurd" fusionar caixes

Antoni Serra Ramoneda, a la dreta

L'expresident de Caixa Catalunya i Catedràtic d'Economia, Antoni Serra Ramoneda , ha dit en una entrevista al programa La nit a Rac1, i en referència a la fusió de Caixes d'estalvis catalanes, que "aquest és un tema absurd , s’insisteix en pensar que la solució dintre de l'espai de Catalunya siguin les fusions, jo sincerament com a economista no ho veig".
 
"Aquí hi ha una contradicció, sempre s’ha dit que el gran avantatge de les caixes era la seva implantació territorial, en quant vosté comença a fusionar, la implantació territorial es perd. Guanyarem dimensió? bueno, guanyarem dimensió però perdem identificació territorial", ha afegit, a més de considerar que "una cosa és fer una fusió per guanyar sinèrgies i l'altre cosa és per apagar un foc".

Pel que fa a les fusions sense intervenció política, ha apuntat que "això no s’ho creu ni el president Montilla. Això és impossible, vosté creu que amb les crisis bancàries que hi han hagut a diferents països darrerament no hi ha hagut intervenció política? El senyor Obama no s’ha preocupat molt?. Està molt bé dir-ho però no s’ho creu ningú”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/05/2009 - 19:49

1Salga lo que salga, acabaremos pagando
2¿Hasta cuándo Impuesto de Sucesiones Cat?
3Hay que derogar la ley socialista que hace posible que las grandes fortunas no paguen
impuestos gracias a la costitución de SICAVS
4Urge que Hacienda inspeccione a la SGAE

#1 Hayek, Barcelona, 21/05/2009 - 13:42

El model d caixes està absolutament reventat i destrossat. Gracies senyors polítics d dretes i esquerres per haver posat amiguets a la gestió amb els resultats tant desgraciats q sabem. I la culpa d'això és dels neocons i l'ultralliberalisme? JAJAJA