Publicitat
Economia · 17 d'Octubre de 2017. 14:46h.

Segon toc de CaixaBank al Govern

L'entitat retira l'assegurança de responsabilitat civil

Segon toc de CaixaBank al Govern

Puigdemont i Junqueras, en una reunió del Consell Executiu

SegurCaixa Adeslas ha rescindit les assegurances de responsabilitat civil que cobreixen el Govern de la Generalitat i al Parlament. La companyia ha pres aquesta decisió per "el risc produït pels esdeveniments ocorreguts recentment a Catalunya" i, en concret, per la suspensió per part del Constitucional de la llei de Transitorietat Jurídica.

El Parlament i el Govern han rebut avui una carta de l'asseguradora en la qual explica els motius de la rescissió de la política de cobertura de responsabilitat civil contractada. El conseller de la Presidència, Jordi Turull, ha confirmat la rescissió i ha dit que els serveis jurídics de la Generalitat "estan estudiant" perquè és "un tema molt jurídic: hi ha la lletra petita, la més petita i la que gairebé no es veu".

La carta que han rebut làs màximes institucions a Catalunya fa referència a l'augment del "risc produït pels últims esdeveniments polítics a Catalunya i, singularment, la suspensió mitjançant provisió del TC, publicada al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), amb data 13 de setembre de 2017, de la llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República".

SegurCaixa Adeslas, integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, ha estat una de les moltes empreses que han acordat en els últims dies traslladar la seva seu fora de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 Jsvi, Santiag, 17/10/2017 - 21:33

Pronto quebrarán todas las Caíxas, Sabadeles, Catalanas de occidente, axas,etc...

Nadie va a comprar productos financieros a una empresa catalana.

Quién va a contratarles un fondo de pensiones, seguros, depósitos a plazo, emisiones corporativas, ampliaciones de capital, fondos de renta variable?

Nadie que no esté como una cabra.

#15.1 Manolo, Castelldefels, 18/10/2017 - 10:05

Respondiendo a tu pregunta, Laia la que comenta la noticia de este portal cuyo titular es Pastas Gallo marxa a Cordova. Ella dice que si no tuviera para comer no se vendería ni haría trueque comercial alguno con su cuerpo y tilda a Pastas Gallo como Gallina. Otros usuarios le dicen que menos lobos caperucita que lo harían. Con ello quiero dejar

#15.2 Manolo, Castelldefels, 18/10/2017 - 10:07

patente que desconozco que les ciega y obnubila la mente: sus fantasías, sus sueños, su fanatismo ideario e incendiario o es la cortez mental (y quizás corporal de algunas zonas del cuerpo). La realidad es tozuda y se impone, por muy estrecho que sea el cerco, el agua mansa deja de estarlo, pasa a empujar con fuerza, rompiendo los diques humanos

#15.3 Manolo, Castelldefels, 18/10/2017 - 10:09

secos o húmedos artificialmente. Si no lo entiende la Laia y sus partidarios que escuchen de Leño la canción La fina (por lo de los diques secos o húmedos articialmente). La vida es dura amiguitas y amiguitos. Yo viví cerca de uno de los prostíbulos de mi ciudad y alucinaríais el perfil de los compradores y de las vendedoras: había de todo.

#14 Javi, Santiago, 17/10/2017 - 21:25

Pronto quebrarán todas las Caíxas, Sabadeles, Catalanas de occidente, axas,etc...

Nadie va a comprar productos financieros a una empresa catalana.

Quién va a contratarles un fondo de pensiones, seguros, depósitos a plazo, emisiones corporativas, ampliaciones de capital, fondos de renta variable?

Nadie que no esté como una cabra.

En qu

#13 Garcia, Barcelona, 17/10/2017 - 20:00

Estos sinverguenzas no atienden a nada ni a nadie. Son tan irresponsables que ni se dan cuenta que sin Caixabank se va al traste la financiacion que tienen en este momento. Que se termine esta comedia que está llevando el pais a la ruina. El 155 ya, desmontar la mafia de los Mossos bajando de los barcos a la verdadera Policia Nacional y Guardia C,

#12 Rodejet, Barcelona, 17/10/2017 - 18:12

La Caixa especialista en desnonaments, en cobrar interessos i comissions que freguen l'usura que no dubta en perjudicar als ciutadans per estar al costat del Régimen no podia decebre les seves previsions.
Van estar al costat del Régimen de Franco, ara no dubtaran en estar al costat de Rajoy.

#12.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 17/10/2017 - 19:10

Llavors les més de 5000 empreses catalanes que han traslladat la seu social (la cosina d'en Puigdemont, el President del Barça...) y els centenars de milers de catalans que hem obert comptes mirall fora de Catalunya som tots uns traïdors, Oi?

Només sereu Catalans tú i en Jordi Perpiñan.
Ups! Que ell es francès! Doncs tú.

#12.2 Fran, Vilassar de dalt, 17/10/2017 - 20:06

Tornes a parlar sense coneixement, Rodejet, sols fas servir tòpics.

SegurCaixa es majoritàriament de Mutua Madrileña (50%) i VidaCaixa (no La Caixa) te un 49,9%.

Lo de "especialista en desnonaments" es fals, crec que té una de les quotes mes baixes de desnonaments.

I sobre lo del Régimen es també un tòpic fals.

I, a més, ho saps.

#12.3 Rodejet, Barcelona, 18/10/2017 - 08:40

Espluguenc fals, han estat 700 empreses que han TRASLLADAT LA SEU SOCIAL, les 5.000 formen part del teu deliri propagandístic.
FRan, em dius que Vidacaixa no forma part de La Caixa ?. M'estàs prenent el pèl ?.

#11 UnPocoDe155, BCN, 17/10/2017 - 18:10

Les cancelan el seguro del parlament, cada día es más ridículo que el anterior. El 155 será un alivio para ellos. Y aun hay gente que les sigue defendiendo y ponen dinero para la fianza de Artur Mas. Pobre gente.