Publicitat
Economia · 6 de Novembre de 2008. 18:41h.

Sebastián desperta amb Nissan

Industria y Nissan crearan un grup de treball sobre el cotxe elèctric

Sebastián desperta amb Nissan

Miguel Sebastián

El ministre d'indústria, turisme i Comerç, Miguel Sebastián, i el vicepresident de Nissan, Eric Nicolas, han acordat aquest dijous a Madrid crear un grup de treball conjunt en relació amb el cotxe elèctric i el seu desenvolupament i implantació a Espanya, segons un comunicat del departament d'Industria. Aquest grup tractarà sobre aspectes d'industrialització, i treballarà en paral·lel i col·laboració amb el grup creat amb Renault, la primera reunió del qual es va fer el dimecres al ministeri.

Segons el comunicat, "l'entrevista amb el representant de Nissan va ser productiva i intensa, i durant el desenvolupament de la mateixa el ministre Sebastián ha plantejat a Nicolas la seva preocupació per la situació dels treballadors de la planta a Catalunya després d'anunciar-se un expedient de regulació d'ocupació. En aquest sentit, els representants de Nissan han insistit que treballaran amb la Generalitat de Catalunya, administració competent en aquesta matèria, per assolir una solució que tingui el menor impacte social possible. D'altra banda, també es va comentar la reforma del pla VIVE (Vehicle Innovador - Vehicle Elèctric) ".

A mitjà i llarg termini, Nissan i el ministeri "treballaran per al desenvolupament del cotxe elèctric i la seva producció a Espanya, en compartir el mateix interès per aquest projecte ambiciós i audaç". Respecte a Renault, els treballs estan vinculats a la producció del vehicle elèctric a Castella i Lleó.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat