Publicitat
Economia · 6 de Febrer de 2022. 10:09h.

Sánchez Llibre es reuneix d'amagat amb Puigdemont

Trobada secreta del president de Foment al Parlament Europeu

Sánchez Llibre es reuneix d'amagat amb Puigdemont

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, es va reunir amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Parlament europeu ara fa tres setmanes, segons informa La Vanguardia.

La trobada, de llarga durada, tenia com a objectiu reconduir les relacions entre la patronal empresarial i el president de Junts. Foment vol el retorn de les empreses que van traslladar la seva seu durant el 2017, a més d’aconseguir el compromís de l’independentisme de renunciar a l’unilateralitat.

D’altra banda, els empresaris també consideren que cal trobar una sortida a la situació judicial de Puigdemont i que aquest no hauria d’estar amenaçat amb la presó en cas de tornar a territori espanyol.

Sánchez Llibre ja va visitar els presos a Lledoners el 2020 i es va reunir amb el president espanyol, Pedro Sánchez, per a donar el seu suport als indults, mesura que es va aprovar nou mesos més tard, el juny del 2021.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 Alien, menjant crispetes , Saturn, 08/02/2022 - 17:14

Aquí hi ha uns quants que es pensen potser que són els "amos" de Catalunya i la resta de la gent els seus criats. Me la sua bastant el que diguin o pensin els empresaris, especialment els que han consentit i promogut tot el que està passant a Catalunya. Potser alguns empresaris també hi hauríen d'anar a la presó.

#23 Alien, menjant crispetes , Saturn, 08/02/2022 - 17:11

I qui són aquests empresaris per creure's que poden ells decidir si es compleix la llei o no? Jo dels empresaris que van financiar el procés i ara no saben com sortir-se no en vull saber res. Són els jutges els que han de decidir el que li passi al Puigdemont.

#22 pepe, andorra, 07/02/2022 - 03:22

lo mejor, por si acaso, es comprobar q todos tenemos la cartera en su sitio, pq normalmente, estas cosas, nos cuestan dinero a todos los españoles. ¿Quien pensáis q ha pagado el billete de avión? ¿Sanchez Llibre? Pues todos nosotros, q estos y la
ceoe, los empresaurios del boex35, son unos subvencionados, como ugt y comisiones. Menuda panda......

#21 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/02/2022 - 21:52

La vuelta de empresas a Catalunya no la van a conseguir los de Puigdemont, ni los de Junqueras, ni los de Colau, ni los de Iceta, ni los cuperos ¡La van a conseguir los que creen en la Unidad de España dentro de Europa y en la Constitución Española!

#20 Sergi , Bcn , 06/02/2022 - 19:42

Debería de dimitir ahora mismo. O sea comete un delito y no hay que juzgarle porque es político?