Publicitat
Economia · 11 d'Abril de 2017. 11:02h.

Salvador Alemany dubta de la vinyeta que ha de substituir els peatges

El president d'Abertis defensa que els usuaris paguin segons la "distància recorreguda"

Salvador Alemany dubta de la vinyeta que ha de substituir els peatges

Salvador Alemany

El president d'Abertis, Salvador Alemany, veu dificultats al model de vinyeta que estudia la Generalitat per substituir el sistema actual de peatges i s’ha mostrat partidari de l'eurovinyeta, on es paga per recorregut.

Alemany ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que la proposta catalana “té moltes dificultats” i creu que provocaria greuges territorials i ha deixat clar que la decisió final acabarà sent política i no de la concessionària.

“Jo estic més a favor, òbviament, de la distància recorreguda”, ha defensat Salvador Alemany, que ha dit que “és l’alternativa europea a l’eurovinyeta i que està orientada a la sostenibilitat, i crec que ha de ser el sistema”, ha remarcat.

També ha manifestat que “nosaltres en això podríem arribar a ser neutrals”, però ha advertit que “tècnicament, encara s’hi ha de treballar molt”. Finalment, ha recordat que el cost de mantenir una autopista com l'AP7 és de 220.000 euros per quilòmetre cada any.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Escèptic , Bcn, 12/04/2017 - 00:35

Òndia, encara dóna voltes aquest personatge. Potser que es retiri ja. Vaja tela

#5 pepe.----, andorra, 11/04/2017 - 14:32

si hubieran sabido q las autopistas estarian libres de peaje, no habrian tirado para adelante lo de las autovias paralelas, asi q no me creo nada hasta q lo vea. Aunque cobrar 50 pavos al año a todos los conductores tampoco es mal negocio para los buit..digooo, politicos q nos mal administran...

#4 Alejandro, Barcelona, 11/04/2017 - 13:38

Ni distancias ni leches. Los usuarios ya han pagado de sobras las autopistas. Ahora su mantenimiento que corra a cargo de los presupuestos; así no podrán llevarse el 4%.¡¡Ya está bien!!

#3 Carlos Gomez, murenu de la serra, 11/04/2017 - 12:44

El holding La Caixa li esta pagant 150.000 anuals al nostre coratjos Simon Bolivar, Carod-Rovira, per una enigmatica catedra unipersonal a la UPF de la que evidentment ell no pot ser titular, per insuficient acreditacio academica, a traves d´un tercer interposat.

#NoVullPagar ?

#1 luzbell, barcelona, 11/04/2017 - 11:59

Tranquilo se descuenta el 4% y es menos.