Publicitat
Economia · 8 de Juny de 2009. 21:46h.

Salgado contradiu Zapatero

La ministra d'Economia afirma que és "excessiu" dir que el pitjor de la crisi ha passat

Salgado contradiu Zapatero

Salgado, amb Zapatero

La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra d'Economia i Hisenda, Elena Salgado, ha contradit el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i ha afirmat -a l'entrada de la reunió mensual de ministres de l'eurozona a Luxemburg- que  seria "excessiu" afirmar que el pitjor de la crisi econòmica ha passat. "No veurem els mateixos mals resultats que vam veure en el primer trimestre, però continuem tenint molts problemes a la situació econòmica", ha indicat, afegint que "la recuperació no arriba d'un dia per l'altre".

Salgado ha assegurat que ara mateix cap caixa d'estalvis té "problemes especials" que obliguin a fer una intervenció, tot i que ha admès que, si la crisi es perllonga, alguna podria arribar a tenir-los. Ha insistit que el problema del sector financer és que hi ha una certa "sobrecapacitat" i ha dit que ara és un "bon moment per procedir a aquesta reestructuració". Ha indicat que el Banc d'Espanya "està tenint reunions amb les caixes habitualment", i que les mateixes caixes "ja saben que serà bo que es reforcin de cara al futur".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 joanjs, manresa, 09/06/2009 - 08:47

..¡¡Nervis...,quins nervis....!!!..¿ On s'amagat el Sr.Zapatero...?...Als mitins si que ocupaba lloc i protagonisme...¿ Estará fen penitencia....?...¡¡¡¡Mister Bean..!!!!...¿ On ets.....?