Publicitat
Economia · 1 de Novembre de 2017. 13:35h.

Sala-i-Martin ara calla

Un dels ‘gurús’ del procés evita opinar perquè “no entenc res”

Sala-i-Martin ara calla

El catedràtic d’economia de la Universitat de Colúmbia, Xavier Sala-i-Martin, ha evitat opinar sobre l’actual situació a Catalunya, amb Carles Puigdemont a Brussel·les, el 155 aplicat i amb eleccions convocades per al 21 de desembre, segons informa RAC1.

“No entenc res. No entenc econòmicament què passa”, s’ha limitat a assenyalar el també presentador de TV3, que sempre ha estat un dels més actius defensors del procés tant en els diferents espais televisius i radiofònics en els quals participava com a les xarxes socials.

Sala i Martín sí que ha volgut parlar, del dia mundial de l’estalvi, o sobre el nou Premi Nobel d’Economia, el nord-americà Richard Thaler, per la seva contribució a l’economia del comportament.

L’economista també resta en silenci a twitter, on es limita a promocionar el seu programa ‘Economia en Colors’ a TV3. La seva darrera piulada sobre el procés data de divendres passat, quan després que Rajoy anunciés les eleccions catalanes va afirmar a twitter que “la resposta ha de ser convocar eleccions constituents el mateix dia”.

“Com a demòcrates, no ens podem negar a que es voti. I com a república independent no podem acceptar les seves eleccions”, va afegir, a més de reivindicar que “la millor solució és fer eleccions el mateix dia i guanyar”. “Espero que no s’atreveixen a enviar la Policia a retirar unes urnes però no les altres o a detenir candidats en mig del procés electoral”, va advertir, per tot seguit sentenciar amb un “seguim”.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#58 Alberto, Castellón, 14/05/2022 - 06:16

Hola, soy Alberto del Departamento de Prensa. ¿Qué tal estás?

Estoy interesado en explicarte cómo podemos hacer que tu empresa aparezca en más de 50 periódicos digitales como noticia por una única cuota al mes de 99 euros (Qué, El Confidencial Digital, Periodista Digital, Moncloa, etc.).

Periódicos de gran autoridad enlazarán la web de

#56 Rogeli, Tornabous, 14/02/2018 - 16:19

Despues de pillar pasta como un poseso del entorno generalitat Tv3 % y demas chiringuitos, AHORA dice que no entiende nada, otro sinverguenza.

#55 Joan, Girona, 02/11/2017 - 21:49

Vosté ha posat el seu títol al servei del poder i de la ideología, molta gent s'ha cregut les seves mentides i vosté ha fet servir el seu argument d'autoritat per enganyar. Com a economista no crec que tingui cap credibilitat més enllà de TV3. Si no entén res és que o viu en un món paral-lel. Venut.

#54 botifler1914, Sinitaca, 02/11/2017 - 11:23

Hasta su vestuario se ha quedado en blanco y negro.

#53 Jaime Catala Miralles, Barcelona, 02/11/2017 - 09:54

Que Nen , t"has quedat mut o afonic ? Jeje ja era hora de que estigered callat , estad de wapo !!!