Publicitat
Economia · 18 de Març de 2011. 09:16h.

Ryanair també marxa d'Alguaire

Exigeixen un augment de la subvenció "del 375%

Ryanair també marxa d'Alguaire

Un avió de Ryanair

Ryanair ha anunciat a la Generalitat que deixarà de volar al juny des de l'aeroport de Lleida-Alguaire. D'aquesta manera, la companyia irlandesa es suma a Vueling, que també va decidir marxar de Lleida per l'escassa rendibilitat de les seves rutes. Només Airnostrum restaria a l'aeroport.

Ryanair ha manifestat la seva intenció d'abandonar l'aeroport de Girona en maig si no li paga 11,5 milions d'euros anuals per garantir un mínim de quatre milions de passatgers. L'anterior conveni fixava la subvenció en 3,5 milions

"La companyia ens va anunciar per carta, amb data del 15 de març, que pensava deixar l'aeroport. Per quedar-se, exigia a canvi una pujada de la subvenció que rep del 375%", ha explicat el director general de Transport de la Generalitat, Ricard Font.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 DANIEL, Lleida, 19/03/2011 - 11:33

En aquets moments difícils,no hi ha cap aeroport rentable a Catalunya.Donem-li una mica de temps.Lleida és mereix creixer.

#17 liffey.cat, Dublin, 18/03/2011 - 21:00

D'on no n'hi ha no en raja i els gestors públics són uns paquets. S'haurien d'organitzar paquets turístics pel Pirineu, baixar de l'avió i tenir preparat un autocar cap a zones d'esquí. Amb un preu assequible els irlandesos que ara van als Alps vindrien en massa.

#16 es curios, bcn, 18/03/2011 - 19:21

Es curios l´aeroport de la Seu, el van negociar Alvarez Cascos amb representants de les institucions autonomiques i locals i amb el govern d´Andorra, pero potser algu va pensar que un tiu d´Asturies no sabia i que el funcionari de torn de la generalitat que va pensar en algüaire era catala i clar...

#15 misterx, bcn, 18/03/2011 - 19:18

carles(tarragona)¨L'aeroport de Lleida ha estat un despropòsit pel país només comparable a la política espanyola d'infrastructures.¨ Clar perque nosaltres som espanya i si vols donar noms de gent responsable del ministeri de foment, veuras que de catalans n´hi ha uns quants.

#14 es curios, bcn, 18/03/2011 - 19:14

Tots els aeroports que controla la generalitat son un fracas, pero en canvi diuen i, es curios, que el del prat no esta prou be gestionat i ells ho farien millor. Veurem ara rodalies i no ens oblidem del bicing de l´ajuntament de Barcelona 15 mil.lions d´euros l´any.