Publicitat
Economia · 27 de Desembre de 2010. 17:28h.

Rosell s'ofereix a col·laborar amb el Govern del PSOE

El nou president de la CEOE reuneix amb la ministra d'Economia

Rosell s'ofereix a col·laborar amb el Govern del PSOE

Joan Rosell, nou president de la CEOE

Joan Rosell s'ha estrenat com a president de la CEOE en un acte oficial amb una trobada amb la vicepresidenta segona i ministra d'Economia, Elena Salgado. Rosell i Salgado s'han reunit aquest dilluns i, segons un comunicat conjunt, Rosell ha ofert a la ministra col·laboració per millorar la situació de l'economia espanyola.

De fet, un dels primers objectius que es planteja el nou líder de la patronal espanyola és col·locar la CEOE com a interlocutor de referència per a les reformes econòmiques. La reunió ha servit perquè Rosell informés Salgado dels seus projectes al capdavant de la patronal espanyola.

Rosell ha instat el Govern espanyol a afrontar "sense por" les reformes econòmiques en una trobada que ha tingut lloc la vigília de la primera junta de la CEOE, que es farà aquest dimarts i en la qual està previst que Rosell esculli els seus vicepresidents i traci les primeres actuacions. Joan Rosell va sortir escollit el 21 de desembre per substituir Gerardo Díaz Ferran al capdavant de la patronal espanyola.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat