Publicitat
Economia · 21 de Setembre de 2012. 19:30h.

Rosell, contra la independència

El president de la CEOE diu que seria "un enorme problema"

Rosell, contra la independència

Rosell, en una imatge d'arxiu

Joan Rosell, president de la CEOE, ha alertat de l'"enorme problema" que suposaria la independència de Catalunya. Rosell, que s'ha definit com "barceloní, català, espanyol i europeista", ha considerat que una possible independència suposaria un "enorme problema econòmic" tant per a Catalunya com per a Espanya.

Malgrat tot, ha admès que no ha vist una "preocupació important" dels empresaris catalans, en les reunions que ha mantingut fins ara. Rosell espera que el problema "no vagi a més" ja que veu molts "riscos" a la secessió.

D'altra banda, ha reconegut que a Catalunya hi ha un problema de finançament i ha indicat que el pacte fiscal seria "un pas endavant". "Catalunya ha fet una proposta política que neix del Parlament català i que el que cal fer és conjuntament veure què és possible i el que no i fer les correccions oportunes, però amb el màxim consens", ha dit.

"Haurem de definir (el pacte fiscal), és una proposta que diu que hi ha d'haver un nou finançament, això s'ha de dir i caldrà instrumentar. En el moment en què totes aquestes xifres estiguin sobre la taula les analitzarem", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#36 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 29/09/2012 - 11:06

VISCA CATALUNYA INDEPENDENT //*//

#35 BEJOTA, BCN., 28/09/2012 - 16:35

HA QUEDAT DIT.ELS MALINFORMANT HAURÁN DE REPASSAR LES SEVES DADES...

N.B.ELS MATRIMONIS DE CONVENIENCIA ,DURAN MÉS.

#34 ramon, barcelona-c, 24/09/2012 - 00:50

Si s'analitzan amb cura les seves paraules per un cop a la vida ha estat valent .
Que esperabn alguns que es declarés independentista i dimitís ??
No hem de ser naifs .

#33 Ramon , Barcelona, 22/09/2012 - 19:02

Sr. Rosell vosté no creu ni ansi mateix ¡

#32 Jaume, empresari, 22/09/2012 - 17:14

El Sr. Rosell mai ha creat una empresa. No sap el que és lluitar, patir, treballar moltes hores, dormir negitós, per tirar la teva empresa productiva endavant, creant riquesa i donant treball a 17 famílies. És un vividor i del PP. És la PIME la que dóna feina i la base de la riquesa de Catalunya.