Publicitat
Economia · 7 de Setembre de 2012. 20:16h.

Renovació parcial del CAREC

S'incorporen els professors Castiñeira i Garcia-Milà, i els empresaris Lluís Rullan i Xavier Torra

El Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC) ha fet la seva primera renovació parcial de consellers. Els professors Àngel Castiñeira i Teresa Garcia-Milà, i els empresaris Lluís Rullan i Xavier Torra s'han incorporat després de la sessió de treball d'aquest divendres.

Castiñeira és doctor en Filosofia i ciències de l’educació i director del Departament de Ciències Socials d’ESADE-Universitat Ramon Llull (URL). Garcia-Milà és catedràtica d’Economia de la UPF i directora del Departament d’Economia i Empresa d’aquesta universitat.

Per la seva banda, Rullan és president de Lumine i conseller de PortAventura i Saba Infraestructures, i Xavier Torra, director general de Simon Holding.

Eugènia Bieto, directora general d’ESADE; Cèsar Molins, director general d’Ames, S.A., i Joan Prat, secretari general de l’Associació d’Empreses Elèctriques (ASEME) surten del CAREC.

El Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement, es va crear el gener de 2011. Entre les seves funcions està la de assessorar el Govern, a banda de proposar les actuacions que considerin adients en funció de l'evolució econòmica.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat